Reklama

Právě na stáncích: nový speciál Venkov & jídlo

Prázdniny si zaslouží speciální přístup a proto jsme pro vás připravili i speciální vydání časopisu Venkov & jídlo.
Napsala redakce Vydáno 07. červenec 2015
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Právě na stáncích: nový speciál Venkov & jídlo


Se vší parádou ho otevřou červené maliny, které právě dozrávají. Dočtete se, jak je pěstovat, jaké jsou jejich nejlepší odrůdy i jaké dobroty z nich připravit. Ručíme vám za to, že se vám hned začnou sbíhat sliny! Stejně jako u receptů na skvělé letní ovocné koláče. O další recepty se pak s vámi podělí čtyři autorky kuchařek, které jsme pozvali k setkání. Ukážeme vám i nádhernou zahradu plnou růží a poradíme, jak jejich okvětní lístky využít i v kuchyni, a voňavé rostlinky kopru proměníme ve vtipné letní dekorace. Inspirujeme vás venkovní kuchyní blogerky a keramičky Zuzany Morkušovicové, a tipy na zkrášlení domácích zavařenin. Provedeme vás výrobou piva ve zvíkovském minipivovaru a na prázdninové putování vás odvezeme do Štramberka. Štramberské uši zdaleka nejsou jediným, co vám moravský Betlém může nabídnout.

Číst 3200 krát Naposledy změněno středa, 08 červenec 2015 15:01
Kupte si nové číslo online, doručíme jej expres až k vám domů a bez poštovného! PŘEDPLATIT

Další články

Reklama