Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Chcete práci, která má smysl? Zkuste Rozjezdy!

Začínáte podnikat nebo máte koníček, kterému byste se chtěli věnovat naplno? Do poloviny března se můžete hlásit do osmého ročníku soutěže Rozjezdy. Projektem, který podporuje start samostatného podnikání prošlo už asi dva a půl tisíce projektů - kavárny, řemeslníci, sociální služby, ale i dopravní, softwarové a stavební firmy.

                                                   Foto nahoře: Petr Šmíd s kuchyňskými prkénky HoblHome

Rozjezdy, které pořádá T-Mobile, každý rok pomohou několika desítkám podnikatelů, a to nejen finanční podporou a různými službami, které v začátcích ocení, ale i bezplatnými semináři a poradenstvím.
Rozjezdy prošly firmy jako ostravská Novodobá sanitka, roudnická kavárna Dortletka, Levandulový statek z Bezděkova nebo porcelánové zásuvky a vypínače Mulier. Loni se celostátní vítězkou stala Dagmar Dušková z Vysočiny s projektem Dančiny dobroty, rodinnou sýrárnou založenou na domácí výrobě bez přidání jakékoliv chemie. Cenu veřejnosti si odnesl Petr Šmíd z jihomoravských Šaratic s kuchyňskými prkénky HoblHome.

Šance pro vás
Chcete se letos také zúčastnit? Přihlášky do soutěže najdete na www.rozjezdy.cz do 12. března. 17. dubna pak tým školitelů a porot T-Mobile Rozjezdů zahájí semináře v regionech (jejich přesný rozpis i přihlašovací formulář je k dispozici na www.rozjezdy.cz). Každé regionální kolo nabídne tři vítěze, kteří následně postupují do celostátního hlasování veřejnosti. Z prvních míst zároveň hlavní porota vybere celostátního vítěze.
 

Související články