Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Dokonale přirozená pleť

Sháníte make up, který se jednoduše nanáší, zakryje drobné nedokonalosti a pleť po něm vypadá svěže? Tady je!

Promotion | 18. 03. 2019

Nová kolekce ARTDECO GET THE PERFECT TEINT vytvoří každé ženě přirozenou pleť. Make up Perfect Teint Foundation je dlouhodržící, neobsahuje oleje a výborně se nanáší na pokožku. Navíc efektivně kryje a zároveň pleť zklidňuje, právě díky bisabololu a extraktu z kořenů zázvoru. Hydrataci dodá kyselina hyaluronová, před škodlivými vnějšími vlivy pleť ochrání extrakt z květů broskve a neobsahuje parabeny. Vyberete si opravdu každý, v nabídce je totiž deset nových odstínů – od nejsvětlejší po nejtmavší.

artdeco

Už žádné kruhy pod očima

K perfektnímu makeu upu neodmyslitelně patří korektor. Do Perfect Teint Concealer Perfect Teint Corrector se okamžitě zamilujete. Rozjasňující korektor Perfect Teint Concealer opraví nejen drobné nedokonalosti, ale zároveň, jak již název napovídá, viditelně rozjasňuje oční okolí a vy se tak budete cítit mladší. Navíc vás zaujme, že korektory jsou voděodolné, mají příjemnou texturu a nanáší se jedna báseň. K dostání jsou teď i ve třech nových odstínech. 

artdeco

EXTRA TIP: Pro precizní finiš make upu potřebujete kvalitní štětce – Concealer and Camouflage Brush Premium Quality na aplikaci korektorů a Medium Oval Brush Premium Quality pro použití make upu na místech kontur obličeje – lícní kosti, nos a brada.

artdeco

Celou kolekci najdete na https://www.artdecoshop.cz/get-the-perfect-teint