Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Grilování s příběhem a sílou „vulkánu“

Důraz na kvalitu a nezapomenutelnost zážitku z jídla spojil dohromady cateringovou společnost FoodIN se značkou grilů Vulcanus. V Batisstově cihelně si od března můžete užít kulinární zážitek plný ohně a omamné vůně grilovaných lahůdek připravených z kvalitních lokálních surovin.

Promotion | 4. 02. 2020

Dnes si již málokdo z nás umí představit léto bez vůně grilovaných lahůdek. Grilování se stalo vyhledávaným kulinářským zážitkem a zároveň příjemnou společenskou událostí. Cateringová společnost FoodIN se rozhodla mít grilovací sezónu ve svých prostorách Battistovy cihelny celoročně a proto se spojila s výrobcem jedinečných grilů Vulcanus.

Grilování na Vulcanus

Vulcanus není jen gril se špičkovým designem nebo solitér do zahrady, ale je to i výjimečný zdroj tepla a příjemné atmosféry. Grily jsou vyráběné ze speciálního a celoživotně bezúdržbového materiálu COR-TEN pomocí nejmodernější technologie, ale i tradiční kovářskou řemeslnou prací. Zaručují tím vysokou kvalitu a dlouhou životnost, odolávající všem povětrnostním podmínkám. Díky systému grilování na plotně a v kombinaci s unikátním odvodem mastnoty zaručuje zdravé grilování.

Vybrané lahůdky z grilu podle FoodIN

FoodIN catering ve svých prostorách Battistovy cihelny nabízí ve spojení s grilem Vulcanus nevšední gastronomický zážitek. Přímo před zraky hostů na grilu připravuje Petra Pavičová, vášnivá kuchařka a spolumajitelka cateringové společnosti, pohoštění z lokálních surovin a produktů s příběhem jednotlivých dodavatelů. Ochutnat můžete vynikající FoodIN burger z vyzrálého hovězího masa z rodinné farmy Kozohorských, kotletu z přeštického prasátka z malého chovu, sýr halloumi z farmy Struhy, sumečka z české bio farmy, vyzrálé steaky z uzenářské manufaktury Naše farma a mnoho dalších lokální specialit. FoodIN připravuje catering  i pro tak velké a významné klienty jako jsou společnosti Microsoft, Ikea, HP, Swarovsky, LMC, Škoda a mnoho dalších. FoodIN catering také nově pro své klienty zdarma pořádá školu grilování na grilu Vulcanus a s tím spojenou ochutnávku lokálních grilovaných specialit.

Ideální prostor pro firemní akce

Battistova cihelna nabízí velkorysé prostory v podobě proskleného horního patra se dvěma balkony, které je vhodné pro prezentace, semináře, menší konference, výstavy či například svatby. V přízemí je vinárna a restaurace, která se hodí pro pracovní a soukromé obědy, při kterých chtějí mít hosté soukromí a špičkový servis. Díky kvalitnímu odhlučnění je možnost se zde odreagovat až do pozdních nočních hodin. Venku je pak umístěna velice klidná zahrádka, která poskytuje sezení pro 50 hostů. Areál Battistovy cihelny se nachází v klidné zóně ve vzdálenosti zhruba 15 minut od pražského centra a je lehce dostupný MHD ze stanice metra C Ládví. Je tak ideálním místem pro konference, semináře, ale také oslavy a party či pracovní obědy a večeře, jak pro firmy, tak pro soukromé osoby.