Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Hurá na hory! Zn. Stylově

Chystáte se na hory a hledáte funkční stylové oblečení, které vás zahřeje víc než svařák na sjezdovce? Značka Capranea pro vás má unikátní kousky, navíc v limitovavém počtu.

Promotion | 11. 12. 2019

Doby, kdy se u zimního oblečení nehledělo na design, ale pouze na jeho praktičnost, jsou naštěstí pryč. Nyní převládá kombinace obojího a na hory se mohou těšit i milovnice módy. V obchodech najdete nepřeberné množství různých designů i materiálů. Pokud hledáte značku, u které je zároveň kvalita na prvním místě, pak pro vás máme tip.

Když jde o kvalitu, značka Capranea nedělá kompromisy. Kombinuje funkční materiály se špičkovým designem a používá unikátní materiály, které nebyly ve sportovním odvětví dosud k vidění. V kolekci tak najdete např. produkty z kůže a tvídu, evropské látky Petratex, italský Loden, a voděodolné zipy YKK.

Exkluzivní kolekce

Značka se brání masové výrobě a exkluzivita u ní hraje zásadní roli. Proto je kolekce produkována v limitovaném množství a na každém kousku najdete jedinečné pořadové číslo. Klíčová je pro značku Capranea i lokálnost. Všechny modely jsou navrhovány ve Švýcarsku. Většina výrobků je pak produkována v Portugalsku a funkční materiály, které se používají k výrobě, jsou od evropských dodavatelů.

Proč název Capranea?

Capra ibex v překladu znamená kozorožec alpský. Každý, kdo kozorožce zahlédne, je fascinován jeho elegancí a krásou. Stejně tak by vás měla fascinovat i kolekce Capranea.

V čem na sjezdovce zazáříte?