Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Krásně opálená ve svatební den

Každá nevěsta chce, aby bylo v den D vše dokonalé. To se týká i opálení, které krásně kontrastuje se svatebními šaty. Máme pro vás tip na samoopalovací pěnu, který vám vykouzlí opálení na míru!

Promotion | 25. 04. 2019

Samoopalovací krémy nejsou žádnou novinkou. Je jich na trhu velké množství a pokud chcete předejít nehezky vypadajícím tmavým flekům po celém těle, je potřeba vybírat a následně mazat s rozmyslem.

S produkty australské značky MineTan můžete dosáhnout přirozeného opálení už za jednu hodinu a každý den vypadat, jako když jste se právě vrátila z dovolené. Pokud si přejete tmavší odstín, stačí nechat produkt déle působit. Navíc se samoopalovací pěna skládá z přírodních složek – 100% přírodní DHA bez nepříjemného zápachu, neobsahuje parabeny a je vhodná i pro vegany. Přírodní oleje a vitamíny zaručují dokonalý výsledek a péči o pokožku.

Chcete mít opálení jako od Středozemního moře nebo raději exotiku Brazílie? Máte velice suchou pokožku? MineTan nabízí řešení pro každého, kdo od svého samoopalovacího produktu očekává skvělé výsledky bez kompromisů. 

minetan

Jak správně aplikovat samoopalovací pěnu?

Podívejte se na návodné video a přečtěte si, jak na to krok za krokem.

1. Samoopalovací pěnu aplikujte na suchou, čistou a peelingem očištěnou pokožku. Peeling doporučujeme provádět 8-16 hodin před aplikací. Minimálně 24 hodin před aplikací pokožku neholte.

2. Na nanesení produktu používejte výhradně určenou aplikační rukavici. Dbejte opatrnosti při aplikaci na kolena, lokty, kotníky kvůli nežádoucímu tmavému odstínu.

3. Produkt z kůže umyjte vlažnou vodou po 1-3+ hodinách dle vámi zvolené hloubky opálení. Po aplikaci si umyjte ruce.