Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Letní DÁMSKÁ JÍZDA s Anne Hathaway a Rebel Wilson v Premiere Cinemas!

Dámy, chcete zažít nevšední zábavu s kamarádkami? Tak nechte své drahé polovičky doma a přijďte do Premiere Cinemas. Nachystali jsme pro vás opravdu nezapomenutelný večer s doprovodným programem a skvělým filmem, který můžete vidět 18. června právě vy mezi úplně prvními!

Promotion | 10. 06. 2019

Letní dámská jízda PREMIERE LADIES proběhne v úterý 18. června 2019 v multiplexech Premiere Cinemas (Praha, Olomouc a Teplice) s předpremiérou nové komedie PODFUKÁŘKY v hvězdném obsazení s Anne Hathaway a Rebel Wilson.

PREMIERE LADIES jsou speciální dámské filmové večery s předpremiérou filmu zaměřeného zejména na něžnou část populace se zábavným doprovodným programem a bohatou tombolou o skvělé ceny. Tak vyrazte s kamarádkami, maminkou nebo třeba s kolegyní z práce a dopřejte si jedinečný dámský večer jen pro sebe exkluzivně v Premiere Cinemas.

Akce startuje v 18:00 hod. (v Olomouci v 18:15 hod.) doprovodným programem, v rámci kterého na vás čeká luxusní líčení, občerstvení a další překvapení. V 19.00 hod. následuje bohatá tombola o úžasné dárky jako např. domácí spotřebiče Eta či vouchery do knihkupectví. V neposlední řadě máte šanci získat i předplatné časopisu Marianne. Každá návštěvnice se také může těšit na welcome drink Frisco a dárek od společnosti Mentos!

pr

O FILMU

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů. A přesně takové milují hrdinky komedie PODFUKÁŘKY. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze ... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější?

pr

Program multiplexu PREMIERE CINEMAS a on-line rezervace na www.premierecinemas.cz.