Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Léto přijde zkrátka

Taky si vždycky v létě necháte ostříhat vlasy o trochu víc? Já to letos udělala a nemůžu si to vynachválit.

Redakce Marianne | 15. 07. 2013

Stejně zase rychle dorostou. A jaké že jsou trendy v letních účesech? Třeba se inspirujete našimi tipy a tím, co nosí celebrity.

Na kluka

V krátkých vlasech oslnila před lety Sharon Stone a od té doby to zopakovala řada dalších celebrit. Emma Watson, Michelle Williams, Anne Hathaway, ty všechny poznaly výhodu krátkých vlasů. Chlapecký sestřih zdůrazní váš obličej, zejména oči a rty. Odhalí štíhlou šíji a krk. A hlavně dodá mladistvější vzhled. Máte dvě možnosti – krátké vlasy kolem uší, a nahoře trochu delší vlasy rozcuchejte. Anebo horní vlasy sčešte do hladké pěšinky.

hathaway

Nesmrtelné mikádo

Jednu dobu to vypadalo, že mikádo nudí. Ono se však vrátilo ve vylepšené podobě. Vzadu na týlu jsou vlasy krátké a kolem uší a brady delší. Delší vlasy pak můžete česat dohladka, dávat za uši anebo je nadýchat pomocí fénu, tužidla a vykouzlit účes à la 60. léta. Mikádo doporučuju na jedné straně ozdobit sponkou. Můžete si ho udělat i podtočením dlouhých vlasů, které dole připnete. Asymetrickým střihům taky ještě neodzvonilo. Jedna strana delší a druhá výrazně krátká dodá vaše celkovému vzhledu nový dynamičtější look.

Screen_shot_2013-07-12_at_9.20.58  mikado

Punk

Cvoky, křiváky, obtažené kalhoty a trochu jeté tričko – ozvěny punku baví návrháře a zavádějí do našich ulic nové pořádky. Tohle punkové rebelantství, ale i mírná nostalgie osvěžuje naše šatníky už nějakou dobu. Účesy nezůstávají pozadu. Ostře vysříhané hlavy zdobí nejednu krásku a vykouzlí jí nezaměnitelný vzhled, který může doplnit třeba i elegantnějšími dopňky. Baví to i Michelle Williams.

Screen_shot_2013-07-14_at_21.57.07

Léto přijde zkrátka

Související články