Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Naučte se krásně psát s Krasopiskou

V první třídě jsme ho skoro všichni nesnášeli a dnes se z něj stal hit. Krasopsaní zažívá velký boom a i díky tomu o něm právě vyšla první kniha, která vám ukáže, jak na to.

Promotion | 17. 07. 2019

V této knížce se dozvíte o krasopsaní všechno, co jste chtěli vědět, ale nenašli na to odpovědi. Dozvíte se o všech možných psacích potřebách na všechny možné povrchy, o technikách, o kterých jste u nás možná ani neslyšeli, a Krasopiska Hanka vám prozradí i spoustu tipů a triků. Pokud jste se také zamilovali do krásy moderní kaligrafie, bude tato knížka vaším kraso-průvodcem. Ať už jste začátečníci, hledající praktické rady, nebo pokročilí „lovci inspirace“, určitě se dozvíte něco nového a vaše oko potěší krásné fotografie z kaligrafického světa.

krasopiska

Autorka se v knize zaměřila na techniky, které ji okouzlily. Jsme si jisti, že vás také dostanou. Je to sbírka návodů a seznam pomůcek nebo tipů na obchody, ale především průvodce světa krasopsaní. Podělí se s vámi o zkušenosti, které v tomto oboru nabrala od svých úplných začátků až po dnešek včetně těch špatných, kterým se díky této knize můžete vyvarovat.

Zakoupit ji můžete na e-shopu www.krasopiska.cz a vybraných kamenných prodejnách v ČR a SR.