Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

NECHTE SVOU PLEŤ DÝCHAT

Občas nastane chvíle, kdy se potřebujeme zastavit a zhluboka se nadechnout. Věděli jste, že naše pleť je na tom stejně?

Promotion | 20. 10. 2017

Nepřítel jménem toxin

Každý den je naše pokožka nucena bojovat proti vnějším vlivům, které na ni působí. Smog, prach, stres i klimatizace. Vše se usazuje hluboko v buňkách a tvoří neprodyšný štít, jež se na pleti negativně podepisuje. Hromadí se v ní toxiny, zhoršuje se okysličování a schopnost přirozené regenerace.

Co můžete udělat proto, abyste tomuto zamezili? Nezbytným krokem je důkladné odlíčení, které vaši pleť zbaví nečistot. Ideální volbou jsou odličovací přípravky s detoxikačním účinkem, které tento úkol zvládnou na jedničku! Jako důkaz, kolik smogu na naši pleti za den ulpí, poslouží zašedlý vatový tampon po odlíčení.

Aktivujte ochranný štít

Hodiny a dny strávené ve znečištěném ovzduší a smogu se neprojevují jen z vnějšku. Škodlivé látky pronikají kůží a urychlují v buňkách oxidační procesy, kvůli kterým naše pleť stárne rychleji a tvoří se na ni vrásky. Vše co potřebujete, je podpořit regeneraci hloubkové struktury kůže a její přirozenou ochranu.

Rituál se zeleným elixírem

Ať už zvolíte oddych a relaxování v přírodě, meditační cvičení či očistnou kúru pomocí bylinkových čajů, nezapomeňte dopřát detox i své pleti. Svůj rituál začněte odlíčením s Detoxikačním micelárním gelem, po kterém bude vaše pleť ráno jak znovuzrozená a následně aplikujte Denní omlazující péči, obojí z řady Elixir Jeunesse od Yves Rocher. Už po prvním použití bude vaše pleť jasnější a vrásky budou postupně vyhlazovány.*

* Klinický test uskutečněný na 20 ženách prokázal redukci vrásek u 90 % dobrovolnic. Průměrná okamžitá redukce objemu vrásek o 12,6 %.

Obojí z řady Elixir Jeunesse od Yves Rocher, která obsahuje aktivní výtažek z lístků aphloie.

https://www.yves-rocher.cz/