Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Rodina a děti

Není mop jako mop aneb Jak na rychlý a účinný úklid podlahy?

Díky tomuto praktickému pomocníkovi z vaší podlahy budete moci i jíst!

Promotion | 19. 08. 2019

Představte si, že čas strávený úklidem zkrátíte na minimum a získáte tak více času na rodinu anebo koníčky. Zdá se vám to jako utopie? Nemusí být! Správně zvolený úklidový asistent to hravě dokáže! Se vstupem modernizovaného mopu Ultramat TURBO do vaší domácnosti, se úklid podlahy stane zábavou. Navíc, bez rozmočených rukou a bolavých beder z častého ohýbání. Ultramat TURBO prošel inovacemi, díky kterým je vkládání hlavice mopu do ždímacího koše ještě snazší, než kdy bylo!

vileda

Plochý mop Ultramat TURBO od Viledy v sobě snoubí vysokou kvalitu, do posledního detailu promyšlené zpracování a bezkonkurenčně snadné používání. Vybavení spočívající v praktickém pedálu, kterým sešlápnutím rozpohybujete rotační systém, a tak mop dokonale vyždímáte, Vás jednoduše ohromí. S perfektně vyždímaným mopem, pak bude vaše podlaha opět rychle suchá. Nespornou výhodou je i adaptabilně nastavitelná délka teleskopické tyče. Oceníte i nově zjednodušené vkládání hlavice mopu do ždímacího koše. Mycí návlek mopu je vyroben ze dvou druhů vláken, které zajišťují výbornou savost a dokonalé čisticí vlastnosti mopu Ultramat TURBO. Obsažená mikrovlákna absorbují a setřou veškerou mastnotu i šmouhy, abrazivní část skvěle odstraňuje i odolné a zaschlé nečistoty. Po použití, lze mycí návlek snadno vyprat v pračce a znovu použít.

Ultramat TURBO je vhodný na všechny typy tvrdých podlah, jakými jsou PVC, plovoucí podlahy, parkety anebo dlažba. K dostání je v běžných sítích hypermarketů/hobby marketů od 999 Kč.

Tento produkt získal v letošním roce prestižní ocenění v kategorii Potřeby pro domácnost:„Volba spotřebitelů – nejlepší novinka 2019“.

Více informací naleznete na www.shop.vileda.cz