Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Předvánoční dámská jízda nejen pro mámy!

Neexistuje máma, která by se neztotožnila alespoň s kouskem příběhu z filmu Matky na tahu. Teď přichází pokračování a mámy berou Vánoce útokem!

Promotion | 27. 11. 2017

Matky na tahu o Vánocích přicházejí do našich kin 7.12. 2017.

Díky multiplexům PREMIERE CINEMAS v Praze, Olomouci a Teplicích můžete shlédnout tento hollywoodský trhák už v pondělí 4. prosince 2017 na speciální filmové akci pro dámy PREMIERE LADIES!

Pamatujete si na tři matky rebelky, které si rodičovství upravily po svém? Nyní se vracejí, aby to samé udělaly s vánočními svátky. Mají dost věčného uklízení, vaření a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se vzbouří a rozhodnou, že tento rok si Vánoce chtějí konečně pořádně užít i ony. Jen netuší, že se zanedlouho ohlásí hosté, kteří s jejich představou dokonalých svátků zřejmě nebudou úplně souhlasit – jejich vlastní matky…

Premiere Ladies - Matky na tahu o Vánocích začíná v 18:30 hod. speciálním programem, v 19:00 hod. potom následuje tombola a projekce filmu.

V rámci doprovodného programu se můžete těšit mimo jiné na welcome drink Frisco, ukázky luxusního líčení a také na zábavné fotografování. Atraktivní částí programu bude tombola, ve které mohou dámy získat např. fotoaparáty Fujifilm Instax mini, předplatné Marianne či peněžní voucher na nákup od společnosti Intersport.

p

Program multiplexu PREMIERE CINEMAS a on-line rezervace na www.premierecinemas.cz