Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Přijďte s námi posnídat do Lancôme Beauty Institute

Promotion | 25. 03. 2019

Milé čtenářky,

rádi si vás hýčkáme, a proto vás společně se značkou Lancôme zveme na snídani. Přijďte za námi 5.4. do Lancôme Beauty Institute a užijte si ráno plné kosmetických lahůdek.

Lancôme Beauty Institute představuje unikátní spojení krásy, luxusu a odpočinku. Během snídaně vám zde konzultantky poskytnou indviduální poradenství v péči o pleť, ukáží trendy v líčenípředstaví ikonické vůně značky Lancôme. Nahlédnout budete moci i do druhé části Institutu, kde probíhá luxusní kosmetické ošetření tváře i těla.

LBI
Lancôme Beauty Institute se nachází v samém srdci Prahy na Jungmannově náměstí

Po celou dobu vám budou k dispozici přední make-up artistky a specialistky v péči o pleť, které můžete mít na chvíli jen pro sebe. National Make-up artistku Janu Lhotovou si jistě pamatujete z našeho projektu Svatba Marianne. Na jemný make-up, který nevěstě Klárce vytvořila, jsme se nemohli vynadívat. Nyní poradí s líčením i vám. Master beautician skincare specialist Katka Hillebrandová se vám zase bude věnovat v oblasti kosmetického ošetření, která jsou v Lancôme Beauty Institute provázena sofistikovanými a technologicky vyspělými přístroji. A nebude chybět ani šéfredaktorka Marianne Monika Mudranincová. Ta se vám svěří se svými osobními beauty tipy a zkušenostmi.

V butiku Lancôme Beauty Institute si také můžete vyzkoušet žhavou novinku – virtuální líčení. S pomocí unikátního virtuálního zrcadla si můžete jednoduše vyzkoušet širokou škálu odstínů make-upu, rtěnky, tvářenky či očních stínů. Snadno tak zjistíte, jaký typ líčení vám sedí ještě dřív než ho na vlastní pleti vyzkoušíte.

Jsme si jisti, že si během snídaně Lancôme Beauty Institute zamilujete a budete se sem chtít vrátit. A to třeba na Školu líčení Sharing Table nebo zde dokonce můžete oslavit narozeniny či své kamarádce uspořádat rozlučku se svobodou.

LBI

Co by to bylo za snídani bez pořádného pohoštění? Těšit se můžete na catering od kavárny IF Café, kávu Nespresso a vynikající čaj. A čeká vás i překvapení. Julia Roberts bohužel neměla čas, za to si pro vás Lancôme připravil malou pozornost v podobě miniaturek oblíbených produktů. Tak neváhejte a přihlaste se pomocí formuláře na snídani s Lancôme. Pozor, kapacita je omezená.

KDY? 5. 4. 2019 v 9:00-11:00

KDE? Lancôme Beauty Institute, Jungmannovo nám. 759/20, 110 00 Praha 1