Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

První podzimní vydání Marianne Bydlení je tu!

Nové zářijové číslo sice naznačuje, že podzim už pomalu klepe na dveře, ale ještě není třeba panikařit! Užívejte si posledních slunečných dnů a těšte se na září kdy vypukne nejočekávanější nákupní akce roku - Dny Marianne! Tentokrát se speciální knížkou slevových kuponů zaměřených na bydlení a dekor.

Anonymous | 10. 08. 2017

Hned na úvod se pokocháte novinkami s motivy z ptačí říše. Plameňáci a lesní zpěváčci na tapetách, doplňcích a svítidlech vnesou do vašeho domova radost a něhu. Očekáváte příchod miminka? Pak se vám budou hodit naše tipy na stylovou výbavu ve stále oblíbenější šedé barvě. Na návštěvu vás pozveme do dílny Markéty Kalivodové a Richarda Švejdy, kteří tvoří pod jménem Vobouch. Jejich porcelánové vázy zalité v betonu vás nadchnou!

Ve Škole barev se tentokrát dozvíte, jak zkombinovat zdánlivě nekombinovatelné odstíny růžové a oranžové. Že spolu vypadají úžasně vás přesvědčí artdirectorka Karolína Hůlová.

Máte doma teenagera? Poradíme vám, jak ze stávajícího pokojíku vytvořit osobité království, které bude vyjadřovat jeho vlastní já. V rubrice Dobrý nápad jsme oslovili tři české blogerky, které nám prozradily oblíbený návod na krásné a praktické doplňky do domácnosti. V pár krocích se tak naučíte vyrobit závěsnou tabulku na poznámky nebo industriální věšák na kabáty.

V oblíbených proměnách vás tentokrát zavedeme do pražských Vršovic, kde designérka Andrea Beranová přetvořila pracovnu v pokoj pro návštěvy s dětským koutkem a zavítáme na znojemskou terasu s dechberoucími výhledy, která evokuje atmosféru jižní Francie.

Společně navštívíme mladou rodinu, která z hlavního města utekla do malebné chatičky na kraji lesa z níž si udělali plnohodnotný domov.

V Servisu poradíme podle čeho se řídit při výběru vysavače a co všechno je třeba si ohlídat při zařizování hypotéky. 

A jedna úžasná zpráva na závěr. Mezi 15. a 17. zářím se tradičně konají Dny Marianne a s nimi spousta výhodných nákupů věcí, které oživí váš domov. Kupony se slevami až 70 % naleznete v čísle tentokrát v praktické knížce. Tak hurá do víru nákupů!

Související články

Byt

<span>Pražský byt ze 30. let ve zbrusu novém kabátku</span>

Pražský byt ze 30. let ve zbrusu novém kabátku

Inspirace

<span>Proměna fádní terasy na letní oázu: Stačilo pár jednoduchých triků a majitelé místo drahých dovolených tráví raději čas na zahradě</span>

Proměna fádní terasy na letní oázu: Stačilo pár jednoduchých triků a majitelé místo drahých dovolených tráví raději čas na zahradě

Lidé a místa

<span>Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě</span>

Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě

Byt

<span>Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne</span>

Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne