Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Říjnové eko číslo Marianne Bydlení je právě v prodeji!

Ode dneška je na stáncích zbrusu nové číslo Marianne Bydlení - ještě krásnější, přehlednější a navíc napěchované až po okraj praktickými tipy.

Zuzana Veselá | 18. 09. 2017

Pro říjnové číslo jsme vyzpovídali třicet odborníků, aby nám prozradili své ověřené ekologické tipy, které si v domácnosti může dovolit každý z nás. Interiér zkrášlíte díky postupům na výrobu ptáčků z přírodních materiálů a seznámíte se s jílovými a mléčnými barvami ohleduplnými ke svému okolí.

V proměnách vás vezmeme na výlet do kouzelné chatičky mimo civilizaci, kterou si renovací starých pokladů k obrazu svému přetvořila fotografka Alena Hrbková. Co se starším sídlištním bytem 2+1 udělají pastelové barvy a co vše se v něm dá znovuvyužít vám ukáže designérka Romana Vyhnánková.

Zavítáte i na Slovensko do bývalého kláštera, v němž se dnes ukrývá nádherný byt pro mladou rodinu nebo do Irska za apartmánem s překrásnými výhledy do krajiny. Zpátky doma nahlédnete pod pokličku šesti životních příběhů českých kuchyňářů a nakonec se při toulkami naší krajinou necháte pohosit třeba snídaní na seně.

Doufáme, že vás nová podoba Marianne Bydlení potěší stejně jako jeho tvorba bavila celou naší redakci. Přejeme vám hezké čtení!

 

Související články

Byt

<span>Pražský byt ze 30. let ve zbrusu novém kabátku</span>

Pražský byt ze 30. let ve zbrusu novém kabátku

Inspirace

<span>Proměna fádní terasy na letní oázu: Stačilo pár jednoduchých triků a majitelé místo drahých dovolených tráví raději čas na zahradě</span>

Proměna fádní terasy na letní oázu: Stačilo pár jednoduchých triků a majitelé místo drahých dovolených tráví raději čas na zahradě

Lidé a místa

<span>Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě</span>

Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě

Byt

<span>Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne</span>

Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne