Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Seznamte se se svým ochráncem proti modrému světlu!

Věděli jste, že počítače, tablety a mobily vyzařují škodlivé modré světlo, před kterým je nutné pokožku chránit?

Promotion | 24. 09. 2018

Co vlastně to neustále skloňované "modré světlo" je? Je známé též jako HEV "High Energy Visible" což je vlnová délka světla nesoucí barevnou škálu od modrého po fialové světlo. 

Na negativní účinky modrého světla z chytrých telefonů a další elektroniky vědci upozorňují už delší dobu, ale teprve nedávno se přišlo na to, že nám vlastně škodí i doposud úsporné LED zářivky. Je jasné, že elektroniku a světlo k životu prostě potřebujeme, takže nám nezbývá nic jiného, než se proti němu efektivně chránit. 

sdsdsdsd

Řada Uriage Age Protect přichází s novou patentovanou technologií, která pleť ochrání právě proti negativním vlivům modrého světla. Systém, využívající účinků retinolu, kyseliny hyaluronové a rostlinných výtažků, omezuje působení vnějších škodlivých faktorů a úspěšně pomáhá bojovat proti známkám stárnutí pleti.

fsfdfdsf

Čím je řada Uriage Age Protect tak vyjímečná?

Pramen termální vody Uriage z francouzských Alp je známý již 75 let. Vyvěrá přímo v srdci lázeňského městečka Uriage-les-Bains. Své regenerační účinky má díky jedinečnému obsahu minerálů a stopových prvků. Unikátní složení vody termálního pramene Uriage vytváří na pokožce ochrannou bariéru. Sílu aktivních vlastností termální vody dokáží dermatologické laboratoře Uriage přenést i do kosmetických produktů, které se tak vyznačují čistotou a vysokou účinností.

Vytvořená je pro dva typy pleti: normální a suchou a normální a smíšenou, takže si vybere opravdu každý!

Zakoupíte výhradně s lékárnách Dr.Max nebo na www.drmax.cz.

Seznamte se s řadou Uriage Age Protect