Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Kdo vyhrál v soutěži Avon Beauty by Dara?

Léto je tady a my se ho užíváme stejně jako naše oblíbená populární zpěvačka. Prozradíme vám, bez čeho si neumí nejlepší měsíce v roce představit. Dozvíte se také, kdo vyhrál kosmetický balíček AVON.

Promotion | 20. 07. 2018

Ať už budete trávit dovolenou u moře, či ve městě, s těmi správnými produkty zazáříte všude stejně. A jaké je motto tohoto léta? Blýsknout se! Dara Rolins přesní ví, jak na to.

„V létě se tolik nelíčím. Sluníčko se postará o správnou barvu obličeje, ale miluji lehce třpytivá zdravíčka. Třpytivé věci v létě nevypadají lacině, slunce přirozeně odráží světlo,“ říká.

bchfhfd

Tuto sezónu jsou výrazné rtěnky IN snad víc než kdy dřív a dokonale si rozumí s čistým a minimalistickým make-upem. Prostě všechny odstíny červené, oranžové, fialové i růžové. A to není vše. Třpyt se totiž vrátil v celé parádě a nosí se i na rtech!

Tip: rtěnka transformer se třemi efekty Avon Epic lip, kterou můžete použít samostatně nebo s jinou klasickou rtěnkou Epic Lip. Můžete si vybrat holografický efekt, třpytky nebo zlatý lesk. 

sdasjfksajfkj
Rtěnka Epic Lip Transformer Avon, 199 Kč

Dara si nikdy nezapomene upravit a nalakovat nehty, protože ví, že krásné a pěstěné ruce jsou vizitkou každého člověka a dodává "Ani si nepamatuji, kdy jsem neměla nalakované nehty. Během léta se nabízí prostor k experimentování s barvami.“ A my s ní naprosto souhlasíme!

Stejně jako ona jsme si zamilovaly laky na nehty s chromovým efektem Avon Gel Shine z řady mark., kterými pozvednete na vyšší úroveň jakýkoliv look. Nebojte se upustit uzdu fantazii a experimentovat, protože kdy jindy je vhodnější doba než právě v létě, že?

gfdgdfgdg
Lak na nehty s gelovým efektem Avon, 159 Kč

A protože značka Avon ví přesně, co na léto potřebujete, připravila si pro vás speciální letní Beauty Box, jehož součástí jsou i nepostradatelní letní pomocníci Dary Rolins!

Co všechno obsahuje? 

  • Parfém Avon Atracction
  • voděodolnou řasenku Big and Darig
  • lak na nehty Gel Shine
  • rozjasňující podklad Glow On
  • voděodolný sprej na opalování CARE SUN+
  • sérum na suché konečky vlasů Advace Techniques
  • vzorek pleťové péče Perfect Skin
  • mini micelární voda Nutra Effect  

A to nejlepší na konec - naprosto bezkonkurenční cena! Pořídit ho můžete za pouhých 500Kč.

Tento beauty box postačí k tomu, aby vaše krása v létě netrpěla, ba právě naopak. Teď už jen vymyslet, kam vyrazit. Dara miluje jih Španělska, Itálii a Francii: „Evropa nikdy neomrzí, nabízí krásné moře a zároveň se lze schovat ve stínu starobylých uliček.“ 

Kam se vydáte vy?

dhfkjdshghdsg

 

VÝHERKYNĚ SOUTĚŽE AVON 

Balíček plných kosmetiky AVON v hodnotě 1184 Kč vyhrává: 

Barbora Javůrková

Lucie Kubálová

Alena Šůrová

Marika Secká

Jitka Bernardová

 

GRATULUJEME!

V balíčku najdete:

2x Lak na nehty s chromovým efektem

3x Rtěnka Epic Lip Transformer

1x Hydratační voděodolný sprej na opalování s SPF 15

avon

JAK SOUTĚŽIT

Vyplňte soutěžní formulář níže a odešlete. Soutěž končí 19.7. ve 23:59h. Následující den vybereme 5 výherců, které zveřejníme v tomto článku a odměníme balíčkem kosmetiky AVON. 

Hodně štěstí!