Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Šperk jako vyznání lásky beze slov

Milujeme šperky a ještě raději je dostáváme. Už máte vyhlídnutý ten váš vysněný?

Promotion | 27. 01. 2020

V písničce od Beatles se zpívá „All you need is love“, a jak jinak vyznat lásku než krásným šperkem? Třpyt drahokamů okouzlí každou ženu, a ta nikdy neodmítne nádherný prsten, náušnice či náramek. A o to víc ji potěší, když se může pochlubit, že jí šperk daroval její partner. Pokud letos opravdu toužíte dostat k Valentýnu třpytivý doplněk, nasměrujte svého milého na novou kolekci Apart. Hlavně nenápadně! Najdete v ní spoustu krásných doplňků se symboly lásky. Srdce je například hlavním motivem řady Love Love, ve které se objevuje hned v několika stovkách provedení, včetně těch s precizními diamanty.

Chtěli byste místo srdíčka raději jiný symbol? Co třeba populární motivy nekonečna nebo čtyřlístku? Ty zdobí zlaté a stříbrné šperky v kolekcích Magic Moments, Colors of Life nebo Fun Fun. Nádherné filigránové přívěsky poté najdete v kolekci Beads a Charms.

Apart

V hlavní roli nové kampaně Apart: Láska

Něžný příběh lásky pro valentýnskou kampaň Apart ztvárnili hvězdy poslední řady Top Model Kinga Wawrzyniak a Stanisław Obolewicz. Autorem krásných fotografií je Marcin Tyszka, který zachytil mladý pár v městském prostředí Varšavy a také ve stylových interiérech. Snímky jsou plné přirozenosti, spontánní atmosféry i zamilovaných gest. Tento příběh o citech byl vytvořen, aby inspiroval zamilované k vlastnímu příběhu o lásce, kterou lze vyznat i beze slov, a to v jedinečné formě šperků Apart.

Apart