Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Svatba

Valentýnská inspirace: Láska ukrytá ve špercích

Blíží se Valentýn, svátek všech zamilovaných, a není na škodu svého milého nasměrovat k tomu správnému dárku (šperku) pro vás.

Promotion | 25. 01. 2018

Milujeme šperky a ještě raději je dostáváme. Vždy tomu tak bylo a vždy tomu tak bude. Lesk drahého kovu a třpyt drahokamů nikdy neurazil žádnou z nás. Jsme romantická stvoření, některé více, jiné méně. Ale všechny nás těší, když se můžeme pochlubit, že prsten nebo náušnice, která máme zrovna na sobě, jsou dárkem od partnera. 

Samozřejmě, největším potěšením jsou pro ženu slova lásky. Dárek je fyzickým symbolem těchto citů, a když je tím dárkem šperk, navždy se v něm uchová váš milostný příběh. Pokaždé, nebo alespoň ve většině případů, když se na něj žena podívá, vzpomene si na lásku muže, který jí ho daroval. Ať už jsou to náušnice, prsten, náramek nebo náhrdelník.

halada
Prsten, náhrdelník, náušnice, prsten - Halada

Řekněte, co chcete

Když žena dostane šperk, který se jí opravdu líbí, je to bonus. Muži téměř nikdy nekupují ženě oblečení nebo doplňky, aniž by u toho byla. Jen málo z nich zná své drahé polovičky do takových detailů. I když máme rády romantická překvapení, jsou případy, kdy malá nápověda nikdy neuškodí. Příště, až půjdete kolem klenotnictví, nezapomeňte ukázat svému drahému, co vám padlo do oka. Muži záleží na tom, abyste jeho dárek nosila a těšila se z něj. 

halada
Náušnice a prsteny - Halada

 

Ale ten jeden jediný šperk, který chtějí mnohé z nás od partnera na Valentýna dostat, je zásnubní prsten. Zářivý kroužek, který je symbolem lásky a příslibem společné budoucnosti. Právě svátek všech zamilovaných je den, který by si pro žádost o ruku vybralo 23% mužů. Pokud se svým partnerem poslední dobou mluvíte o svatbě, je dost možné, že se 14. února dočkáte krásného překvapení v malé krabičce. A jaký styl zásnubních prstenů je náš nejoblíbenější? Nesmrtelná klasika - solitérní diamant na zlatém kroužku.

halada
Zásnubní prsteny Halada

 

Tyto a další úchvatné šperky ze zlata či platiny najdete v rodinné klenotnictví HALADA. Nechte se okouzlit skvosty doplněnými jak diamanty, tak i drahými kameny, jako jsou ametysty, topazy či safíry nejrůznějších barev. S neuvěřitelnou 26 letou tradicí na českém trhu firma nabízí nejen luxus a eleganci, ale především záruku mimořádné kvality. 

Rada pro Muže

Pokud jste se rozhodl k onomu velkému kroku, ale s výběrem zásnubního prstenu si nejste úplně jistý, zamiřte rovnou do pražského butiku Marry Me by Halada. Obchod, kde bude zodpovězen jakýkoli váš dotaz či splněno kterékoli zvláštní přání, se zaručeně stane místem, z nějž odejdete s tím pravým prstenem pro vaši vyvolenou. Můžete si zde také nechat vytvořit šperk na míru a ještě více vyjádřit výjimečnost vaší lásky. 

halada

Tip redakce

Ohromte podobným zásnubním prstem, kterým požádal princ William o ruku Kate Middleton. Zvolte design s královským nádechem - Halada Windsor, prsten z bílého zlata zdobený safírem a diamanty. 

halada

 

Více krásných šperků na: www.marry-me.cz a www.halada.cz 

halada

Přihlaste se do soutěže o pohádkovou svatbu. Svazek lásky zpečetí snubní prsteny Halada, které také ozdobí nevěstu ve svatební den. Více na SVATBA MARIANNE!