Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

TESTOVALI JSTE IKONICKÝ OLEJ!

Na stránkách www.marianne.cz jste mohli vyzkoušet, proč je všestranný olej od Nuxe tak populární. Jedná se prostě o evergreen mezi oleji! A byla po něm opravdu velká poptávka.

Promotion | 19. 01. 2018

Přišlo nám úctyhodných 1673 registrací, z nichž jsme vybrali 30 šťastných žen, které obdržely olej Huile Prodigieuse v plném 100ml balení! Následně ho doma testovaly celý měsíc.

Upřímně, čekali jsme, že na něj budou pět ódy, protože i my v redakci ho naprosto zbožňujeme!

A co na něj říkaly testující?

VDS,JFGLS

Petra H.

Jsem nadmíru spokojená. Krásně se vsákne a pleť je vypnutá a pružná, kromě toho nádherně voní.

Hana P.

Velice příjemně mě překvapil. Nikdy předtím jsem ho neměla a jsem s ním neskutečně spokojená, hned jsem ho doporučila kamarádkám a kolegyním!

Jolana J.

Do oleje jsem se zamilovala! Už mám objednaný i parfém a krém na obličej. Olej používám na obličej, tělo i na vlasy. Je velmi příjemný, nemastí a kůže je po něm jemnější.

Eliška E.

Po zaslaném olejíčku jsem již dlouho pokukovala, ale odrazovala mě vyšší cena. Proto jsem byla nadšená, že jsem jej vyhrála a po pár použitích mě přesvědčil, že za tu cenu doopravdy stojí. Nádherně voní a dokonale se vstřebává, což je můj největší požadavek na suchý olej.

Pořád nejste přesvědčeni? Tak my vám pomůžeme se rozhodnout.

Jeho užití je opravdu všestranné. Můžete ho používat na obličej, aniž byste měli pocit mastnoty, na vlasy i jako péči o celé tělo. Má antioxidační účinek a působí jako ochranný štít pro pleť. A jeho vůně je tak návyková. Patří mezi nejoblíbenější pečující oleje a nejen Francouzky ho milují! A vy budete také.

SFKJASFKJASH

93,1% testujících žen, by jej doporučilo své kamarádce

Seznam partnerských lékáren najdete na www.nuxe-lekarny.cz