Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Trendsetter ve vlasové kosmetice

Každý typ vlasů je jiný, ale všechny mají jednu společnou věc: potřebují vysoce kvalitní péči. Tu jim zajistí termální masky ikoo, které jsou 100% veganské!

Promotion | 5. 11. 2018

Značka ikoo vznikla v roce 2013, kdy ji založili manželé Hallwylovi. Ačkoli pochází z Německa, produkty se vyrábí v Koreji dle místních receptur. Ideál krásy se stále mění a značka ikoo je vždy o krok napřed, aby uvedla ty nejlepší produkty. Jako první přišla na trh se speciálními jednorázovými termálními maskami na vlasy. Tvoří je výhradně přírodní složky a nejsou testovány na zvířatech. S klidnou duší je do péče o vlasy proto mohou zařadit všichni vegani, protože jsou 100% veganské.

A co vůbec znamená, že je maska termální? Tepelná funkce Thermal Treatment Wrap zajišťuje lepší přenos aktivních složek do struktury vlasů. Navíc díky příjemnému teplu si budete připadat jako ve wellness.

Ikoo vypiplalo tři druhy tohoto korejského vlasového zázraku, navíc v praktické termální "čepici". Už nemusíte pro regeneraci do salonu ani nahřívat ručníky! Stačí umýt vlasy, vysušit ručníkem, dát do culíku a nasadit na 15- 20 minut "čepici" s maskou. 

Vyberte si tu svou. Záleží jen na tom, jakou péči vaše vlasy potřebují.

ikoo
Všechny masky pořídíte zde.

Růžová – Color Protect and Repair – maska na udržení barvy a regeneraci vlasů

Maska je určená pro barvené vlasy. Barvu udrží déle, vlasy se krásně lesknou a celkově dochází k regeneraci vlasové pokožky a vlasů od kořínku po konečky.

Co obsahuje?

Levandule: má zklidňující účinky na pokožku a na vaši mysl. Působí skvěle na poškozené vlasy a roztřepené konečky.

Jalovec: vyživuje vlasy a pokožku do hloubky.

Bazalka: zajístí krásný lesk.

Zelená – Hydrate and Shine – hydratační maska pro větší lesk vlasů

Masku ocení všichni, kdo trpí na vysušené vlasy. Maska funguje jako prevence před lámavosti, vlasy vyživuje a hydratuje.

Co obsahuje?

Olej z makadamových oříšků: na vlasech vytvoří nemastnou bariéru, která ve vlasech zadrží vlhkost ve vnitřní struktuře vlasů. Vlasy zůstávají déle hydratovány a krásně se lesknou.

Výtažek z medu: regeneruje poškození vlasů, vlas se stává odolnější vůči lámání.

Olej z japonské kamélie: obsahuje mastné kyseliny a antioxidanty, které okamžitě zvlhčí pokožku hlavy a usnadní úpravu zejména nepoddajných kudrnatých vlasů.

Fialová – Detox and Balance – detoxikace a revitalizace vlasů

Ideální pro vlasy poškozené škodlivými vlivy životního prostředí nebo pro vlasy po chemickém ošetření (jako např. barvení vlasů, trvalá, ale i žehlení či časté fénování). Maska posiluje kořínky, zamezuje lámavosti a poskytuje větší elasticitu.

Co obsahuje?

Borůvkový a ostružinový extrakt: Ty v sobě mají antioxidanty a vitamíny. Působí blahodárně na obnovu lesku a hebkost vlasů.

Mořská řasa (čepelatka): posiluje vlasy od kořínků po konečky, dodá elasticitu a tím zabraňuje lámavosti vlasů.

Podívejte se na video, ve kterém se dozvíte, jak správně masku aplikovat. 

A to není vše! Pokud svým vlasům i hlavě chcete dopřát opravdový wellness, zařaďte do pravidelné péče i ikoo kartáč. A není jen tak ledajaký. Vychází z tradiční čínské medicíny a je inspirován akupunkturou. Při česání stimuluje akupunkturní body a zabraňuje bolesti hlavy. I tyto kartáče byly navrženy tak, aby byly zohledněny potřeby veganů: jsou vyrobeny pouze z přírodních materiálů a sestavovány bez použití lepidla na bázi živočišného původu.

kartac