Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Věčně krásné prsteny? Objevte kouzlo povrchů, které se nepoškrábou

Pravé šperky většinou kupujeme na celý život, nejen na jednu sezónu. A pro snubní prsteny to platí dvojnásob. Díky speciální povrchové úpravě získáte jedinečný, stylový klenot, který zaručeně přitáhne pozornost a navíc si svou krásu udrží desítky let.

Promotion | 20. 03. 2019

Jednoduchost neznamená nuda

Možná si myslíte, že vaší jedinou možností při výběru svatebních prstýnků jsou jednoduché hladké obroučky a volit budete tak maximálně barvu kovu a šířku. Na lesklých prstenech samozřejmě není nic špatného, ale ne každému se trefí do vkusu.

Naštěstí i zdánlivě prosté šperky mohou být originální a šik. Přesvědčit se o tom můžete v nabídce klenotnického ateliéru KLENOTA. Najdete zde pestrý výběr ručně vyráběných snubních prstýnků z bílého, žlutého i růžového zlata.

klenota

Pohodlí, praktičnost i krása v jednom

Na speciální úpravy povrchu prstenů se v Klenotě specializují a rádi při tvorbě experimentují. Nebojí se zkoušet různé metody a jsou otevřeni i přáním zákazníků. Vše staví na poctivé ruční práci zkušených zlatnic a zlatníků.

Zejména prsteny upravované broušením, rytím, klepáním nebo vrypy svůj ruční původ nezapřou doslova každý je originál. Mezi další oblíbené vzhledy patří pískované a matované. Všechny mají společnou velkou odolnost proti mechanickému poškození a svěží, neokoukaný vzhled. Zároveň jsou velmi pohodlné, což oceníte při každodenním nošení.

Pokud vám fotografie nestačí a prstýnky byste si rádi také vyzkoušeli a „osahali“, vydejte se do ateliéru KLENOTA na adrese Bílkova 19 v centru Prahy.