Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Vyrazte se svou kamarádkou na snídani do Lancôme Beauty Institute

Promotion | 2. 02. 2020

Milé čtenářky,

společné setkání v Lancôme Beauty Institute se stává už takovou naší milou tradicí. Přihlaste se pomocí formuláře do soutěže o účast a přijďte si užít příjemné dopoledne se značkou Lancôme, vynikajícím občerstvením z IF Café a kávou Nespresso. Tentokrát se na vás budeme těšit 18. 2. v 9:00 opět na adrese Jungmannovo nám. 759/20, 110 00 Praha 1

Jak se můžete zúčastnit?

Neváhejte a zaregistrujte se níže, kapacita je omezená! Oproti předchozím snídaním pro vás máme příjemnou novinku. Tentokrát s sebou můžete vzít i doprovod, pokud vám tedy přijde pozvánka, je platná pro dvě osoby!

Co vás bude čekat?

Lancôme Beauty Institute představuje unikátní spojení krásy, luxusu a odpočinku. Opět vás čeká individuální poradenství v péči o pleť, představení trendů v líčení, analýza pleti s přístrojem Youthfinder nebo výběr správného make-upu pomocí přístroje Shadefinder. Nahlédnout budete moci i do druhé části Institute, kde probíhá luxusní kosmetické ošetření tváře i těla.

Po celou dobu vám budou k dispozici přední make-up artistky a specialistky v péči o pleť, které můžete mít na chvíli jen pro sebe. 

- National Make-up artistka Jana Lhotová vám během 5-10 minutové individuální konzultace poradí s líčením.

- Master beautician skincare specialist Katka Hillebrandová se vám opět bude věnovat v oblasti kosmetického ošetření, která jsou v Lancôme Beauty Institute provázena sofistikovanými a technologicky vyspělými přístroji.

z redakce Marianne se můžete těšit na šéfredaktorku Moniku MudranincovouTa se vám svěří se svými osobními beauty tipy a zkušenostmi.

Jsme si jisti, že si během našeho společného odpoledne Lancôme Beauty Institute zamilujete a budete se sem chtít vrátit. A to třeba na Školu líčení Sharing Table nebo zde dokonce můžete oslavit narozeniny či své kamarádce uspořádat rozlučku se svobodou.

KDY? 18. 2. 2020, 9:00-11:00

KDE? Lancôme Beauty Institute, Jungmannovo nám. 759/20, 110 00 Praha 1

Neváhejte a přihlaste se pomocí formuláře. Kapacita je omezená.