Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Vyzbrojte se tímto kalendářem a vyhrajte závod s časem

Práce, partner, rodina – zkombinovat všechny věci dohromady můžete být někdy pěkně tvrdý oříšek. Neztrácejte naději a vyzbrojte se dollerovským kalendářem který se stane tím nejvěrnějším společníkem při plánováním. Mrkněte na naše tipy a staňte se pánem svého času!

Promotion | 9. 09. 2019

„Jak moc ten čas letí” – už jste se někdy setkali s touto populární frází? Toto trefné přirovnání jasně odkazuje na problém, se kterým se dnes setkává drtivá většina snažící se za každou cenu skloubit rodinný život a práci. Pokud si myslíte, že toto je i váš případ, máme pro vás dobrou zprávu! I něco tak obyčejného jako nástěnný kalendář se může stát lékem na všechny časové trable! 

Na použití správných nástrojů záleží

K tomu abyste mohli efektivně plánovat a organizovat čas budete potřebovat základní pomůcky. Přestože digitální aplikace mohou být užitečnými nástroji, tradiční papírové diáře a kalendáře mají nezměrné výhody, které ty elektronické nahradit nemohou. 

Pro inspiraci jsme pro vás vybrali nástěnný kalendář Doller, který je v plánování a vyhodnocování naprostou jedničkou. Zde jsou 3 tipy, jak ho efektivně využívat, abyste dostali čas konečně pod kontrolu a mohli věnovat uspořený čas svému partnerovi!

Plánujte s partnerem den dopředu

Kolikrát se vám už stalo, že partner má zrovna jiné plány než vy a zapomněl vám o tom říct? Pokud se této nepříjemné situaci chcete vyhnout, využijte pro plánování nástěnný dollerovský kalendář. Poznamenejte si do okének své osobní a společné plány a předejděte zbytečnému nedorozumění! 

Doller kalendář si rád zahraje roli šikovného prostředníka, který je pro sdílení informací a synchronizaci aktivit jako stvořený! Díky němu budete moci plánovat efektivněji a zároveň mít neustálý přehled. 

doller

Seřaďte si priority

Každý workholik má pocit, že musí stihnout co nejvíce věcí v nejkratším časovém intervalu – tento způsob vykonávání činností je však velmi vyčerpávající a pro nejbližší okolí nezdravý. Jděte na to od lesa a využijte Doller kalendář na protřídění a seřazení úkolů od nejdůležitějšího po nejméně důležité. 

Toto řazení vám poslouží jako praktický návod, jenž vás povede k vykonávání pouze prioritních záležitostí – sami budete překvapeni, kolik volného času vám nakonec zbyde. Tento malý časový bonus pak můžete investovat do svých nejbližších a konečně se zbavit neustálého vnitřního napětí. 

Analyzujte a vyhodnocujte

Doller kalendář se může stát také skvělým pomocníkem při vyhodnocování opakovaných činností. Zkuste si do něj pravidelně své úkoly spolu s časem, kterým tím strávíte. Mezi subjektivním vnímáním času a skutečností může být značný rozdíl, což vám diář pomůže hravě odhalit.

Díky této analýze budete schopni eliminovat aktivity, které vám zabírají zbytečně moc času a brzdí vaše plány. Na rubu každého listu najdete měsíční shrnutí, které vám umožní zjistit, jak jste si za celý měsíc vedli – Doller kalendář v podobě osobního kouče vám bude kdykoliv k dispozici!

A nejlepší zpráva na závěr – tento kalendář je nedatovaný, takže se do plánování můžete pustit hned!