Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Zveme vás na čaj o páté v Lancôme Beauty Institute!

Promotion | 11. 10. 2019

Milé čtenářky,

společné setkání v Lancôme Beauty Institute se stává už takovou naší milou tradicí. Přijďte si užít odpoledne se značkou Lancôme a šálkem dobrého čaje nebo skleničkou šampaňského. Tentokrát se na vás budeme těšit 5.11. v 17:00 opět na adrese Jungmannovo nám. 759/20, 110 00 Praha 1.

Neváhejte a přihlaste se pomocí formuláře níže, kapacita je omezená!

LBI

Co vás bude čekat?

Lancôme Beauty Institute představuje unikátní spojení krásy, luxusu a odpočinku. Opět vás čeká indviduální poradenství v péči o pleťpředstavení trendů v líčení a seznámení s ikonickými vůněmi značky Lancôme. Nahlédnout budete moci i do druhé části Institute, kde probíhá luxusní kosmetické ošetření tváře i těla.

Po celou dobu vám budou k dispozici přední make-up artistky a specialistky v péči o pleť, které můžete mít na chvíli jen pro sebe. 

- National Make-up artistka Jana Lhotová vám během 5-10 minutové individuální konzultace poradí s líčením.

- Master beautician skincare specialist Katka Hillebrandová se vám opět bude věnovat v oblasti kosmetického ošetření, která jsou v Lancôme Beauty Institute provázena sofistikovanými a technologicky vyspělými přístroji.

z redakce Marianne se můžete těšit na kosmetickou redaktorku Markétu Žižkovou šéfredaktorku Moniku MudranincovouObě se vám svěří se svými osobními beauty tipy a zkušenostmi.

LBI
Markéta Žižková, Katka Hillebrandová a Jana Lhotová

Jsme si jisti, že si během našeho společného odpoledne Lancôme Beauty Institute zamilujete a budete se sem chtít vrátit. A to třeba na Školu líčení Sharing Table nebo zde dokonce můžete oslavit narozeniny či své kamarádce uspořádat rozlučku se svobodou.

Nebude chybět ani vynikající občerstvení. Těšit se můžete na catering z kavárny IF Café a kávu Nespresso. A ani tentorát neodejdete s prázdnou. Značka Lancôme pro vás připravila pozornost v podobě miniaturek oblíbených produktů. Tak neváhejte a přihlaste se pomocí formuláře. Kapacita je omezená.

KDY? 5. 11. 2019, 17:00-19:30

KDE? Lancôme Beauty Institute, Jungmannovo nám. 759/20, 110 00 Praha 1