Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
3ariesMilí Berani, dnešní energie dne Vám skrze dnešní dění doručí to, na co jste mohli delší dobu čekat či Vám umožní něco zdárně dořešit či dokončit. Přichozí informace Vám mohou sdělit důležitý odkaz.

V domácím prostředí se může více projevit i to, kdo z blízkého okolí něco ukončil a co již nelze vrátit zpět. Den napomáhá i vibračně posuzovat to, co k někomu již nepatří a sám si je toho vědom. Sami můžete mít tendenci odstranit z domácnosti konkrétní věc, která Vás samotné již irituje a prakticky ji dlouhodobě nevyužíváte.

V pracovním prostředí se můžete více soustředit na to, co je nutné do konce měsíce stihnout a to i ohledně účetních záležitostí a různých chybějících dokumentů a dokladů. Vyžadovat si od druhého můžete jasné informace či jinak mít zvýšenou potřebu být o něčem včas informováni.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vodnáře. Napomáhá prohlédnout pravdivou skutečnost, která umožňuje v něčem se lépe orientovat a tím si vzájemně předávat to aktuálně podstatné. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je masáž kotníků a lýtek, boj proti křečovým žilám a případná návštěva zubaře.

Beran