Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
7geminiMilí Blíženci, vítá Vás Novoluní v zemském znamení Panny. Přináší rozvolnění a případné uklidnění konkrétní situace a to i tím, k jakýmému jasnému a danému východisku jste dospěli.

Novoluní v Panně napomáhá soustředit se podstatné detaily a systematicky se začít na něco nového připravovat. Povšimnout si můžete i toho, k čemu vítaně již dozrál čas a jaké Vaše schopnosti tím posílily. Den patří také chápajícímu úhlu pohledu vůči dětem a co je pro ně aktuálně nejvhodnější.

V pracovní oblasti Vám dnešní dění může pomoci na něco již volněji navázat a zaměřit se tím na jasné a přesné detaily. Zabývat se můžete i pečlivou přípravou do dalšího týdne a zaznamenat tím i to, co je pro Vás právě nové a obohacující.

Novoluní v zemském znamení Panny odkryl závoj iluzí a mylných přestav. Směruje pozornost k systematickému a konstruktivnímu řešení, které má příznivý vliv na konkrétní znovuobnovení. Zdravotně je zaměřen na trávení, slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Dopřejte si poklidnou neděli a možnost věnovat se preventivní péči.

Blíženci