Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
7geminiMilí Blíženci, den podporuje vzájemnou ochotu naslouchat si a přijímat tím i důležité informace ohledně toho, jak si vzájemně pomoci. Důvěřujte své intuici a k jaké preventivní péči Vás aktuálně volá či komu i zdravotně citlivě v něčem poradit.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vah. Napomáhá vyjádřit si vzájemnou ochotu a náklonnost. Je možné, že Vás bude někdo z rodiny potřebovat a o něco Vás upřímně požádá. Potěšit Vás může i to, v čem si sami poradíte a jaký hřejivý pocit Vám to přinese.

V pracovní oblasti může dnešní činnost ovlivnit i zítřejší státní svátek. Celková atmosféra dne Vám umožní něco již začít s předstihem uzavírat a zpracovávat. Více se může projevit to, co je zapotřebí do konce týdne vyřešit, opravit či zajistit.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vah. Navyšuje citlivost vůči přirozeným potřebám blízkých a to i v souvislosti s tím, kde Vy máte dostatek a vůli podělit se o své zkušenosti. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, nadledvinky, močový měchýř, krev, játra a boky a kyčle. Vhodná je ochrana ledvin před chladem a zvýšený příjem tekutin a čistících bylinných čajů.

Blíženci