Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
4taurusMilí Býci, laskavé energie dne Vám budou chtít i skrze projevená vstřícná gesta blízkých pomoci v něčem si odpočinout a načerpat tím svěží energii do dalšího pracovního týdne. I pro Vás to může být projevením velkorysosti vůči druhému.

Kouzelné energie dne napomáhají zaregistrovat i to, komu se mohlo stýskat a jaký efekt magnetické přitažlivosti je za tím i ukryt. Dnešní podnět může i více zviditelnit, v jakém směru něco nevzdávat a upřímně vytrvat ve věci, o které víte, že má dlouhodobější význam a smysl.

Nedělní pracovní doba nabízí zajímavé intuitivní reakce, které Vám mohou pomoci více se vcítit do potřeb Vašich klientů a něco jim tím i snadněji přizpůsobit. Potěšit Vás mohou i společné přípravy do nového pracovního týdne.

Luna se pohybuje zemským znamením Kozoroha. Napomáhá projevit trpělivou vůli a odhodlání a to i vůči blízkému, který se něco nového učí. Zdravotně je den zaměřen na kolena, kyčle, klouby, vazy, kosti a na nehty a na pokožku celého těla. Vhodná je péče o nehty na nohou a na rukou a fyzicky méně zátěžové aktivity.

Býk