Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
1leoMilí Lvi, zajímavé energie dne napomáhají zaregistrovat nové funkční medoty, které umožňují prohlédnout, v jakém směru je možné zrušit či změnit určité omezení a tím se cítit svobodněji. Den také připomíná rodinné tradiční téma a nutné organizační povinnosti.

Vliv Luny ve vzdušném znamení Vodnáře navyšuje vnitřní potřebu cítit se svobodněji a to i ohledně toho, co byste si již neměli bolestného připomínat a jak tomu i zamezit či předcházet. Mile překvapit Vás může i to, jaké projevené vědomosti blízkého Vás mohou inspirovat.

V pracovní oblasti může být den i organizačně více složitý či náročnější. Den podporuje materiální jistoty a navyšuje nutnost dodržet jistý postup či návod. Zdržet Vás tak mohou i okolními vlivy naakumulované povinnosti spojené s kolektivní činností.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Navyšuje tendenci zaujmout nekonvenční přístup, který může i něco začít příznivě a nečekaně ovlivňovat. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vodná je lymfatická masáž, aplikace čistící pleťové masky a masáž lýtek a kotníků.

Lev