Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
1leoMilí Lvi, příjemný letní den nabízí zvýšenou potřebu po zážitkových programem, výletování a po kulturních prožitcích. Lákat Vás dnes může i návštěva oblíbené restaurace či jiný program, který sami neradi odmítáte.

Mistrovské energie dne spolu s Lunou ve Vodnáři posílají impuls k získání životního nadhledu tam, kde Vás mohlo dosud něco omezovat. I skrze dnešní rozhovor či upoutávku můžete mít příjemný důvod k tomu, s někým se setkat či si zajít na letní festival.

V pracovním prostředí se budete moci zabývat i případném střetem zájmů a mít tím příležitost přesnými argumenty tuto situaci neutralizovat a najít tím i vhodný kompromis. Dnešní situace Vám může pomoci něco snadněji sestavit, nakombinovat či jinak celkově dobře sladit.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Nabízí i kosmopolitní téma a zajímavé poznatky o tom, co se ve světě děje. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly, krevní oběh a na endokrinní systém. Vhodná je masáž lýtek a dostatek hořčíku a minerálů, které zabraňují křečím.

Lev