Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
5virgoMilé Panny, vítá Vás Novoluní ve Vašem znamení a příležitost využít její přínosný vliv k určité konkrétní preventivní péči. Za dnešním dnem je ukryté poznání a to ve směru toho, jakou životní zkouškou jste si prošli a k jakému stanovisku jste tím také dozráli.

Dnešní Novoluní může do dne vložit náročnější či vážnější téma a to i v souvislosti s tím, co je již prohlédnuto a jaké přesné rodinné události či nutné změny se to týká. Pocítit můžete i úlevu nad tím, co se již projevilo a jaké konstruktivní a pevně dané řešení je na místě.

V pracovním prostředí můžete být i určitým prostředníkem k usmíření či k nalezení shody. Vaše projevené úsilí tak může viditelně prospět kolektivním zájmům a pomoci Vám více ukázat to, co ve Vás také je a jaký Váš přirozený dar tím odkrýváte.

Dnešní Novoluní ve Vašem znamení nabízí klíč k osobní obrodě a znovuobnovení toho, co sami vnitřně cítíte a je to součástí Vaší vnitřní vůle a ctižádosti. Zdravotně je den zaměřen na trávení, slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Nechte se vést Vaší intuicí a dopřejte si přesně to, co sami cítíte a víte.

Panna