Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
10cancerMilí Raci, vlídná energie Luny ve Vahách napomáhá dopřát si milé potěšení s blízkými a tím i vyjádření laskavosti a potřeby vzájemně si předávat láskyplná a upřímná gesta.

Léčivé energie dne napomáhají vzájemně se povzbudit a intuitivně tím zaznamenat, co druhému také chybí. Překvapit Vás může i to, kdo z dětí by si přálo domácího mazlíčka. Den přeje i preventivní péči a to i tím, co Vás samotné zahřeje a podpoří i vnitřní klid a mír.

V pracovní oblasti Vám i dnešní dění může pomoci zabývat se tím, co by mělo být již dokončeno a to i v souvislosti s příchozím zítřejším státním svátkem. Více se může projevit i to, kdo by stál o konkrétní pozici či místo.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vah. Citlivěji můžete zachytit i nevyjádřené přání blízkého a mít tím i impuls k tomu, něčím mu v blízké době udělat radost. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, močový měchýř, játra, krev a na endokrinní systém. Vhodný je zvýšený příjem tekutin, bylinné čistící čaje a cviky na uvolnění kyčelní oblasti.

Rak