Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
12piscesMilé Ryby, chladnější počasí a zvýšená citlivost vůči potřebám rodiny a Vašich blízkých Vás může intuitivně navádět ke konkrétní prevenci či výpomoci v rodině.

Vliv Luny ve vzdušném znamení Vah napomáhá vzájemně si upřímně vyjít vstříc a tím i případně napravit to, co společně potřebujete mít již uzavřené či dokončené. Řešit můžete i konkrétní opravu či obnovu ve Vaší domácnosti a to i v souvislosti s volným časem někoho blízkého z rodiny a zítřejším státním svátkem.

V pracovní oblasti Vám i okolní vlivy pomohou navázat na to, co potřebujete do konce měsíce stihnout. Potěšit Vás může i to, kdo Vám s předstihem něco důležitého odevzdá či se k něčemu vyjádří dříve, než jste očekávali.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vah. Svým vlivem vytváří příznivé podmínky k urovnání a napravení konkrétní záležitosti ve vztahové oblasti. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, nadledvinky, močový měchýř, krev, játra, boky, kyčle a na endokrinní systém. Více můžete myslet na druhé a dohlížet na teplé oblečení a teplo od nohou. Vhodný je zvýšený příjem tekutin a bylinné čistící čaje.

Ryby