Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
11scorpioMilí Štíři, den podpoří i to, čím chcete překvapit své blízké a v jakém směru se sami chcete mile prezentovat. Svěží energie dne napomáhají zaregistrovat, o co má druhý zájem a jaký projev ega je za tím i skryt.

Tvůrčí energie dne napomáhají posílit vnitřní oheň a to i tím, co Vás samotné zaujme a co si sami budete chtít prostudovat či se v něčem přiučit. Konat se může i určitá rodinná premiéra či možnost bavit se o případném potenciálním novém projektu.

V pracovní oblasti se dnes můžete i s někým novým seznámit či využít den ke zveřejnění nové podzimní nabídky. Potěšit Vás může i vlastní kreativní náplň a rozšíření sortimentu.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Střelce. Vnáší do dne příjemné uvolnění a příležitost zabývat se tím, co Vás samotné baví a inspiruje. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, stehna, žíly, záda, kostrč a na smyslové orgány. Vhodná je masáž zad a stehen, saunování, návštěva aquaparku či prostor pro získávání nových informací a podnětů, které prospívají zdravému životnímu stylu.

Štír