Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
2sagittariusMilí Střelci, dnes je Váš den D a může Vás i příznivým vlivem Luny ve Vašem znamení motivovat do osobní originální tvůrčí práce. Pocítit můžete i zvýšenou potřebu o něco nového se zajímat a také to začít více studovat.

Velmi tvořivé energie dne napomáhají zdravě prosadit své osobní zájmy a záliby. Potěšit Vás může i konkrétní rodinná tvorba a detailnější společné plánování. Zaznamenat můžete překvapivou informaci či milý důvod k tomu, nechat se něčím inspirovat či motivovat.

V pracovní oblasti Vás může čekat i příjemná prezentace Vaší profesní práce či příležitost významněji na sebe upoutat pozornost. Zabývat se můžete i tím, jakým novým sortimentem či novou podzimní nabídkou chcete přilákat své klienty.

Luna se pohybuje Vaším znamením. Hýřit dnes můžete úsměvy na všechny strany a mít i milý důvod k tomu, s něčím se pochlubit. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, stehna, žíly, záda, kostrč a na smyslové orgány. Den napomáhá věnovat se konkrétní postupné prevenci. Týkat se to může i boje proti celulitidě.

Střelec