Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
2sagittariusMilí Střelci, Luna se pohybuje Vaším znamením a svým vlivem navýší Vaše myšlenkové úvahy a svěží racionální úhly pohledu na okolní dění. Pocitově můžete intenzivněji prožívat i to, co se mění k lepšímu a jak to souvisí s Vašimi blízkými vztahy.

Den pro Vás může být více významný a duchovně Vám přinést i nové poznání. Vnitřní otázky Vám mohou předávat důležitý odkaz a potvrdit Vám tím i určité Vaše přesvědčení, co je pro Vás momentálně důležité a co je aktuálně možné řešit i vůči Vaší seberealizaci.

V pracovním prostředí můžete mít zvýšenou tendenci něco detailněji rozebírat, konzultovat či se radit. Energie dne napomáhají vzájemně se tolerovat a zvolit tím i určitý pevný kompromis.

Luna se pohybuje Vaším znamením. Navyšuje touhu po svobodné osobní tvorbě. Již byste měli mít vše, co k Vaší seberealizaci potřebujete a sami to víte. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, kostrč, sedací nervy, křížovou oblast, stehna, žíly a na smyslové orgány. Den napomáhá věnovat si bezpodmínečnou lásku a upřímně tím přijmout své stíny i cnosti.

Střelec