Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
8libraMilé Váhy, sobotní den může být pro Vás více významný a to i ohledně toho, v jakém směru prohlubujete společné zájmy a záliby. Den nabízí i příjemné seznámení s novou osobou či příležitost někoho lépe poznat.

Zaznamenat můžete i situaci, při které Vás bude moci někdo detailněji popsat a nepřímo Vám tím vyjádřit díky a láskyplný odkaz. Den napomáhá vzájemně si projevit sympatie a upřímný obdiv. Těšit se můžete i na dnešní společenskou událost či možnost účastnit se letního festivalu či jiné kulturní akce.

V pracovním prostředí den nabízí již zářijové novinky a určité nové doplňující informace. Více se můžete zabývat týmovou prací a to i v souvislosti s tím, za jakých podmínek vytvářet soulad a příjemné společné prostředí.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Blíženců. Napomáhá vzájemně si předávat příjemné informace a podněty, které stmelují a voní svěží atmosférou. Zdravotně je den zaměřen na průdušky, plíce, ramena, ruce, paže a na endokrinní systém. Více se může projevit vliv klimatizace na zdraví a nutnost její přiměřené regulace.

Váhy