Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, sobotní poklidné chvíle Vás mohou nasměrovat i k určité diskuzi o tom, co si kdo zaslouží a co byste si v lehkosti měli i Vy dopřát. Den je o projevené štědrosti a vzájemné potřebě dohnat určitý deficit, který se týká vnitřího láskyplného naplnění.

Mocné energie rovnováhy spolu s zemským znamením Kozoroha podporují rodinné tradice a společné zvyky. Potěšit Vás může i to, kdo Vás nečekaně něčím pěkným obdaruje a jaké společné chvíli se plně oddáte.

V pracovním prostředí můžete zaznamenat určitý příjemný impuls a zlepšení konkrétní situace. Den může mít i slavnostnější průběh či Vám předávat jasné vzkazy o tom, co se Vám povedlo a jaké Vaše zásluhy jsou oceněny druhými.

Luna se pohybuje zemským znamením Kozoroha. Za Vás a za druhé budou mluvit hlavně činy a vzájemně projevená gesta. Učit se můžete i disciplinovaně odpočívat. Zdravotně je den zaměřen na kolena, klouby, vazy, kosti a na pokožku celého těla. Dopřejte si přesně to, co naplňuje Vaši duši radostí a spokojeností.

Vodnář