Reklama
Slavný kuchař napsal kuchařku, ve které nabízí nový pohled na superpotraviny. „Přál bych si, abyste o jídle začali přemýšlet jinak a uvědomili si, jakou má moc a přímý dopad na fyzickou i duševní stránku. Jídlo je tu proto, abychom ho ocenili, podělili se o něj, vychutnali si ho. A zdravé, výživné jídlo by mělo být pestré, lahodné a především zábavné,“ říká Jamie.

PRABABIČČINO CUKROVÍ: Mandlové hříbky

Mandlové hříbky jsou zárukou úspěchu, milují je děti i dospělí!

Čekání na Vánoce

Pořádnou knihovnu má doma redaktorka kulturního zpravodajství České televize Tereza Willoughby. Stojí ale hned vedle prostorné kuchyně. Tereza je vyhl...

JÍDLO: 4 jednoduché triky, díky nimž se nebudete zbytečně přecpávat

Stává se vám, že do sebe ládujete jídlo, aniž si to uvědomujete? Svačíte bez rozmyslu, zkrátka jen proto, že máte pocit hladu? Vězte, že v tom nejste...

SVATOMARTINSKÉ ZAHŘÍVACÍ KOLO: Lehká husí polévka

Vaše babička pravděpodobně k huse vařívala hustou polévku kaldoun, která je sice skvělá, ale pro naše dnešní žaludky možná až příliš sytá. Raději zkus...
Reklama

PODZIMNÍ RADOSTI: Salát s červenou řepou a kaštany

Nechat si saláty jen na léto by byla chyba. Kdy jindy potřebujeme posílit imunitu než na podzim?

PODZIMNÍ RADOSTI: Staročeská káva s medovinou, skořicí a šlehačkou

Nejen pumpkin spice latte může být vaším podzimním hitem. Až zkusíte tuhle staročeskou verzi kávy s medovinou a skořicí, dost možná na tu americkou za...
Reklama

PODZIMNÍ RADOSTI: Červená řepa s ořechy a nivou

Pusťte si barevný podzim i k sobě domů a nejlépe na talíř. Tentokrát pro vás máme jednoduchý recept, v jehož hlavní roli září červená řepa.

PODZIMNÍ RADOSTI: Apple crisp

Pošmourná sobota? Nevadí, pusťte si podzim i domů a upečte si odpoledne tento jednoduchý jablečný crisp. Krásně vám provoní byt či dům jablky a skořic...

PODZIMNÍ RADOSTI: Brambory plněné houbami s česnekem

Znáte anglické jacket potatoes? Tento jednoduchý recept můžete obměňovat podle své fantazie a chuti donekonečna!

Zahřívací kolo: Celerová polévka s krutony

Celer je osobitý, ne každému chutná. Ale kdo k němu našel cestu, už se ho nevzdá.

Rychlá snídaně plná vitamínů

Vymlouváte se, že nemáte ráno čas připravit si plnohodnotnou snídani? Ukážeme vám, že to jde i za pět minut.

Zahřívací kolo: Italská fazolová polévka

Všimli jste si, jak mají všichni Jižané rádi fazole? To v našich zeměpisných šířkách je neprávem opomíjíme. Tak to pojďme změnit, třeba díky této laho...

HORKO, GRIL & MASO: Krevety a slanina s omáčkou salmorejo

Je něco, co jste ještě letos negrilovali? Možná právě pro vás máme recept. Užijte si poslední letní dny se vší parádou a ještě jednou (tento rok možná...

JAKO OD BABIČKY: Tvarohové knedlíky s karamelizovanými jablky a drobenkou

Tvarohové knedlíky možná děláte s jahodami. Co takhle vyzkoušet podzimní verzi oblíbeného šéfkuchaře Radka Davida z pražské restaurace Babiččina zahra...