Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

10 druhů bot, které by měla každá žena vlastnit

Info ikona
Obuv

Chcete stát v každé situaci nohama pevně na zemi? Pak potřebujete ty správné boty!

Veronika Hong | 4. 01. 2018

V životě ženy jsou různé události, které vyžadují různé postoje, a to doslova. Někdy potřebujeme pevný základ, jindy se chceme vytáhnout a občas do toho potřebujeme pořádně šlápnout. Boty nemění jen náš outfit, ale také držení těla, sebevědomí a dokonce i náladu.

Zde je 10 druhů bot, se kterými budete připravená na všechno. 

BÍLÉ TENISKY, které můžete nosit ke všemu

Tyhle boty se stanou pravděpodobně nejnošenější věcí ve vašem šatníku. Od džín přes overaly až po šaty a mini sukně, tenhle pár bílých tenisek dodá vašemu outfitu mladistvý styl a o jejich pohodlnosti snad ani mluvit nemusíme. 

KOZAČKY BEZ PODPATKU, které vás neomrzí

Různé styly kozaček přicházejí a odcházejí, ale dlouhé, úzké, bez podpatku budou vždycky IN. V zimě nebudete chtít nosit nic jiného a díky nim můžete vytáhnout vaše oblíbené šaty a sukně.

KOTNÍKOVÉ KOZAČKY NA ŠIROKÉM PODPATKU, které vás provedou sezónami

Je moc teplo na zimní boty a moc zima na lodičky? Díky bohu za kotníkové kozačky! K sukni na jaře budou perfektní a podrží vás i v chladných obdobích. 

LODIČKY NA PODPATKU, ve kterých můžete opravdu chodit

Samozřejmě, osmi až deseti centimetrové podpatky vám prodlouží nohy a zvýrazní křivky, ale když v nich neuděláte ani krok, je vám to k ničemu. Najděte si ne tak vysoké lodičky do špičky s úzkým podpatkem. I na pěti centimetrech můžete vypadat elegantně. 

PARTY BOTY, kterými ohromíte

Jsou to ty boty, podle kterých si volíte, co si vezmete na sebe. Nejsou ani trochu praktické, ale když vejdete do místnosti, všichni ví, že stojíte na velmi stylových základech. A to za trochu nepohodlí stojí.

BALERÍNKY, které se vejdou do tašky

Pravidlo č. 1 pro přežití každé ženy je: Vždy mějte po ruce pár jednoduchých balerínek. Zvláště, když si vyjdete v party botách. 

MOKASÍNY, které vždy překvapí

Mokasíny jsou skvělým způsobem, jak bez větší námahy dodat vašemu outfitu ten správný šmrnc. Jsou elegantní, sofistikované a vyzdvihnou každý ouftit, aniž byste se musela cítit nepohodlně.

HOLINKY, které jsou šik

Jen protože je venku ošklivě, neznamená to, že se tak musíte obléknout. Právě naopak. Investujte do páru holinek, které vypadají jako běžná obuv. Rozjasněte různými barvami deštivý den i úsměvy kolemjdoucích. 

PLATFORMY, které vás podrží až do noci

Jsou natolik pohodlné, že v nich můžete chodit celý den a tančit celý večer. Přitom si budete připadat vysoká. Můžete je nosit k šatům i k oblíbeným kalhotám.

SANDÁLY tak pohodlné, jako byste byla bosa

Jsou sofistikované a dají se nosit ke všemu. Jejich jednoduchost můžete zvýraznit volbou metalické barvy nebo sáhněte po sandálech s různými ozdobami. Hodí se k pohodlným šortkám i dlouhým šatům.