Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Koktejl s Marianne: Francie v Praze

Na v pořadí třetím Koktejlu s Marianne jsme se cítily jako pravé Pařížanky. Naše čtenářky jsme tentokrát pozvali do nádherného butiku francouzské značky Longchamp v Pařížské ulici. A byl to nezapomenutelný večer!

Karolína Peřinová | 27. 01. 2019

Pro třetí Koktejl s Marianne, který připadl na středu 12. prosince, jsme chtěli vymyslet něco opravdu speciálního a věděli jsme, že s kabelkami určitě nešlápneme vedle. Značka Longchamp je známá svými nadčasovými modely a my si byli jistí, že si je čtenářky Marianne ihned zamilují. A to se taky stalo! Hned po welcome drinku jsme se všechny společně pustily do víru prohlížení nabídky butiku.

amazone
©Tomáš Krist

Mimo kabelek nám dělala společnost i Klára Klempířová, stylistka a konzultantka, která provozuje populární Módní ordinaci a Akademii stylu a módy. Klára nám představila jednotlivé modely a poradila nám, ke kterým outfitům a příležitostem se nejvíc hodí. Jako důkaz, že Longchamp vyrábí opravdu kvalitní kousky, přinesla ukázat svou deset let starou „longchampku“ – vypadala jako nová! Není divu, že Francouzky tyto kabelky dědí. Pár dam neodolalo a odnášelo si domů nový přírůstek. Včetně naší šéfredaktorky, která podlehla kouzlu nového modelu Amazone. Večer se nesl v duchu francouzské elegance a každá z nás si alespoň na chvíli připadala jako Pařížanka. Už teď jsme zvědaví, kde se setkáme příště!

Koktejl s Marianne a Longchamp