Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Koktejl s Marianne v pařížském hávu Longchamp

Milé čtenářky,

ještě neuběhl ani měsíc od posledního Koktejlu s Marianne a my chystáme pro čtenářky, které vybereme, další! Setkávání s vámi jsme si prostě oblíbili. V tomto předvánočním čase můžete opět očekávat něco speciálního. Tentokrát jsme se totiž spojili s francouzskou značkou Longchamp, a vy si tak budete moct užít 12. 12. od 18:00 večer ve znamení pařížského šarmu a elegance.

Na našem, v pořadí třetím, Koktejlu se s vámi setkáme v butiku Longchamp v Pařížské ulici. Využijte unikátní možnost prohlédnout si všechny skvostné kousky, které butik nabízí. Budou tu na vás čekat oblíbené modely Pliage, Mademoiselle, Amazon a spousta dalších. Pařížanky značku Longchamp milují a vy si ji zamilujete také.

Abychom vás trochu navnadili, do galerie jsme vybrali naše favority.

Kterou z nich jste si zamilovali vy?

A to není vše! Je nám naprosto jasné, že v takovém množství kabelek a doplňků nebudete vědět, která by se vám hodila víc, s čím ji nejlépe kombinovat apod. Od toho tam bude módní guru Klára Klempířová, kterou dobře znáte ze stránek Marianne nebo z prvního Koktejlu. Představí jednotlivé modely a dá vám několik užitečných módních rad. Vy tak budete mít jasno v tom, o co si napsat Ježíškovi.

Longchamp je srdcová záležitost každé Francouzky. Jako mladé podlehnou kouzlu klíčenky nebo koženého náramku a pokračují koupí kabelky Le Pliage, která je pro ně cenově dostupná. Postupně jejich láska ke značce roste a sbírka kabelek se rozšiřuje o sofistikovanější modely, jako jsou Mademoiselle a Amazon. Značku si však už dávno oblíbili i za hranicemi Francie. Longchamp nesmí chybět v šatníku např. Katie Holmes, Julie Roberts, Nicole Kidman, Amal Clooney, Alexe Chung, Ritě Ora a samozřejmě ani nové múze Longchamp, Kendall Jenner. 

Letos si jako dárek k 70. narozeninám značka nadělila vlajkový butik na 5. Avenue v New Yorku. Pokud však momentálně nemáte cestu za oceán, můžete za námi 12. 12. v 18:00 přijít do pražského butiku Longchamp v Pařížské 16. Společně zde nasajeme francouzskou atmosféru a pokocháme se krásnými kabelkami. Opět nebude chybět občerstvení, ani bublinky. Pozor, kapacita je omezená.

Jak se Koktejlu s Marianne můžete zúčastnit?

Pro přihlášení vyplňte formulář a my vybereme několik z vás, které dostanou pozvánku. Vybraným čtenářkám se ozveme nejpozději do 712.

Těšíme se na vás na předvánočním Koktejlu s Marianne!

REGISTRACE NA KOKTEJL BYLY UKONČENY. Vybraným čtenářkám jsme zaslali pozvánky.