Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Konference Marie Claire BETTER TOGETHER bude letos online!

Info ikona
Konference Marie Claire

Aktuální situace způsobena novým typem koronaviru bohužel nedovoluje uspořádat klasickou konferenci, na jakou jste každý rok zvyklí, ale nebojte se! O svou každoroční dávku osobního rozvoje nepřijdete. Pojďme být BETTER TOGETHER online! 23.-24. listopadu se sejdeme virtuálně a bude to setkání plné inspirace!

Promotion | 26. 10. 2020

Vzhledem k současné situaci bude konference probíhat ONLINE. Vstupenky zakoupíte na goout.cz. Jejich cena je 1490 Kč a pro předplatitelky Marie Claire za 1190 Kč. Nyní navíc platí speciální akce VSTUPENKY 1+1 ZDARMA! Prvních 100 registrovaných navíc ještě získá hloubkovou 3D diagnostiku osobnosti. (V PDF podobě s možností objednání osobního vyhodnocení.) 

O čem konference Marie Claire BETTER TOGETHER letos bude?  
Celá akce je zaměřena na ženy ve středním managementu, které mají moc a chuť měnit věci kolem sebe k lepšímu. Události letošního roku znovu testují naše schopnosti a vzájemné vztahy v práci i doma. Je to výzva pro nás všechny. Cílem konference je poskytnout informace a podněty, které vám pomohou vystoupit z komfortní zóny a naplno rozvinout své schopnosti, dovednosti a talenty, které jsou pro moderní a kvalitní leadership nezbytné. 

První den konference vás čekají přednášky, rozhovory a panelové diskuse, kterými vás provede Pavlína Wolfová. Těšit se můžete na přednášky kapacit ve svých oborech jako jsou například: Michaela Chaloupková (ČEZ), Hana Potměšilová (REVENIUM), Dita (Přikrylová) Formánková (CZECHITAS, AVAST), Petr Janeba (ŠKODA AUTO), Renata a Pavel Mrázovi, Radka a Robert Dohnalovi, Miloslava Mezerová (HR ředitelka ŘLP), Michaela Tetzeli (HR konzultant, kouč, lektor), Tomáš Libert (FORCE 1), Martina Viktorie Kopecká (farářka Církve československé husitské), Tereza Nagyová (bloggerka a podnikatelka), Jarmila Štuková (fotodokumentaristka, válečná fotografka), Barbora Chuecos (manažerka, mentorka a koučka).  

Druhý den jsou připraveny interaktivní přednášky pro váš osobní rozvoj, a kromě špičkových odborníků ve svých oborech, se můžete těšit i na moderátorku Pavlínu Louženskou z #HolkyzMarketingu.  

Co je to 3D diagnostika osobnosti? 
Umí velmi přesně zobrazit, co se ve vašem těle děje po stránce pracovní, rodinné a psychosomatické. Ukáže, jak máte jednotlivé oblasti vyvážené a jak s tím nakládáte. Pomocí metodiky slov a barev vytáhne informace z vašeho nevědomí a pomůže vám odstranit bloky, které vás brzdí abyste byly ještě úspěšnější a spokojenější ve všech životních rolích, které zastáváte. 

Více o konferenci BETTER TOGETHER se dozvíte na webu konference.marieclaire.cz