Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Máme výherkyni soutěže: Den matek s TOUS

Oslavte s námi a se značkou TOUS Den matek. Jedna z vás vyhrála v naší soutěži luxusní šperk od této značky pro sebe a svoji maminku.

Promotion | 19. 04. 2018

Šperk je symbolem krásy, lásky, věrnosti a štěstí. Luxusní šperkařská značka TOUS  již téměř 100 let vkládá tyto hodnoty do svých šperků.

Hledáte ten pravý dárek pro maminku ke Dni matek? Jemný šperk ve tvaru TOUS medvídka jako přívěšek, náramek, náhrdelník nebo prsten je skvělým vyjádřením toho, jak moc ji máte ráda. 

TOUS MEDVÍDEK

"Šik" a "roztomilost" nejsou často skloňovány ve spojení s jednou věcí, ale ikonické šperkařství dokázalo vytvořit elegantní kolekci, která vás chytí za srdce.

"Jednou jsem viděla plyšového medvídka ve výloze a pomyslela jsem si, že by bylo skvělé přetvořit ho do šperku. Medvídek v nás všech vyvolává hezké vzpomínky a naší misí je spojovat tyto radostné chvíle s možností obdarovat své blízké," popsala vznik celé myšlenky spoluzakladatelka TOUS Rosa Tous

Tous

Tento medvídek byl poprvé představen v roce 1985 a stal se po celém světě symbolem hravého a svěžího designu v luxusním provedení. Dodnes hrdě reprezentuje TOUS ve více než 500 obchodech ve 45 zemích. 

Tous
Vlajkový butik TOUS, Na Příkopě, Praha 1

TRADICE

Historie značky TOUS však sahá daleko za její roztomilý symbol. V roce 1920 otevřeli Salvador Tous Blavi a Teresa Ponsa malé šperkařství ve španělském městě Manresa. O čtyřicet let později se rodinné firmy ujal Salvador Tous a Rosa Oriol (po sňatku Tous) a rychle ji dokázali vynést na výsluní.

Tous

Rosa tvořila šperky na zakázku a později zahrnula do kolekce také kabelky, parfémy, hodinky, brýle a další doplňky. Díky úsilí a talentu vytvořili majitelé ze své značky světovou hvězdu mezi šperky. A není tedy divu, že dnes je tváří mezinárodní kampaně TOUS také světová hvězda, herečka Gwyneth Paltrow. 

Tváří značky TOUS pro Českou a Slovenskou republiku je supermodelka Daniela Peštová. V kampani zapózovala společně se svou maminkou (úvodní fotografie).

Zamilujte se do šperků TOUS

VÝHERKYNĚ SOUTĚŽE: DEN MATEK S TOUS

Marianne vyhlásila společně se značkou TOUS soutěž pro dcery, které chtějí své mamince připravit nezapomenutelný Den matek. Poprosili jsme vás, abyste napsaly osobní vzkaz své mamince - co na ní oceňujete, za co byste jí chtěla poděkovat, v čem je pro vás výjimečná a co vás naučila.

Výherkyně (dcera i maminka) získají šperk TOUS dle vlastního výběru, každý v hodnotě 5000 Kč.

Poslaly jste nám mnoho krásných příspěvků. Děkujeme, že jste se s námi podělily o láskyplné a inspirativní vzkazy pro svou milovanou mámu. Ačkoliv bychom rádi dopřáli krásný šperk všem, vyhrát mohla jen jedna. Gratulujeme Alžbětě Knyřové, která poslala do soutěže tento vzkaz ke Dni matek:

tous
Alžběta Knyřová a její maminka

Naučila jsi mě jak být slušným člověkem, vychovala jsi mě i když jsem byla nevychovatelná, odpustila jsi mi jak jsem se k tobě v pubertě chovala a často to bylo neodpustitelné, dala jsi mi všechno co jsi měla abych byla šťastná, podpořila jsi mě ve věcech které jsi v hloubi duše nechtěla abych dělala, protože byly nebezpečné, vysvětlila jsi mi co jsem nechápala, vždy jsi měla dobrou radu i když jsem ji často nechtěla slyšet, zkrátka ses o mě a nejen o mě postarala v každé situaci. Když s Tebou nejsem jeden den v kontaktu, i když třeba jen po telefonu, jako by mi něco chybělo. Teď Tě čeká operace mozku, která je těžkou událostí v našich životech, ale my víme že vše dobře dopadne. Teď se o Tebe postarám já, protože jsi to nejdůležitější v mém životě. Mám Tě ráda a mít budu navždy.

Výherkyně si svůj šperk vyberou 13. května na Den matek v pražském butiku TOUS v ulici Na Příkopě v Praze. Přineseme vám reportáž z této návštěvy.

Všechny kolekce TOUS a více informací o značce najdete na: www.touscesko.cz