Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

My Model Contest vyhrála Anna Bicanová, zazářila v šatech od Vandy Jandy

Pražský hotel Mama Shelter hostil třetí ročník prestižní modelingové soutěže My Model Contest. Díky té svou úspěšnou modelingovou kariéru nastartovaly například modelky Karolína Egersdorfová či Johana Slezáková. Obě dnes září na molech prestižních módních domů, jako je Saint Laurent, Dolce & Gabbana nebo Blumarine. Vítězkami třetího ročníku se staly Anna Bicanová a Natalia Borsuk.

Eliška Vrbová | 10. 10. 2019

Finálového klání v hotelu Mama Shelter se v pondělí 7. října účastnily dva osmičlenné týmy, jeden z Česka a druhý z Polska.

Letošní ročník byl opravdu nejsilnější za poslední roky a bylo těžké vybrat pouze jednu vítězku. Během několika posledních měsíců jsme procestovali téměř celé Česko a byli jsme velmi mile překvapeni, kolik krásných dívek se u nás nachází,” okomentovala na finalovém večeru výběr dívek Lenka Horová Jochová, ředitelka agentury My Model Agency, která společně s Mango Models Polsko soutěž uspořádala.

Díky tomu, že letošní ročník byl opravdu silný, jsme se rozhodli ocenit celkem čtyři nadějná děvčata, která se dostala do finále a ve kterých vidíme potenciál do budoucna,” dodává Lenka Horová Jochová.

Vítězkou za Českou republiku se stala patnáctiletá Anna Bicanová z Miletína u Hořic a za Polsko sedmnáctiletá Natalia Borsuk z Pulawy. Obě teď čeká spousta práce a již brzy se mohou těšit na přehlídková mola módních týdnů v Paříži, Miláně, Londýně a v dalších světových metropolích. Ne nadarmo tak finálový večer navštívilo několik zástupců mezinárodních modelingových agenur, jako například Why Not MilanViva Model Paris, Squad London nebo Donna Tokyo. 

My Model Agency úzce spolupracuje právě s těmito nadnárodními hráči a během svého působení si získala prestižní renomé v této oblasti. Agentura navíc zastupuje významné české supermodelky Karolínu Kurkovou či Hanu Soukupovou nebo také Ester Berdych Satorovou, a dále dnes již velmi dobře známé polské topmodelky Mag Czysewksou či Anetu Pajak.

Finalistky za Česko i Polsko se představily v kolekcích prestižních českých návrhářů Chatty, La Formela, Vanda Janda a Zoltán Tóth. Looky z přehlídky si můžete prohlédnout níže v galerii.
 

My Model Contest 2019

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Móda

<span>Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům</span>

Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům

Móda

<span>Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback</span>

Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?