Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Novoroční Marianne Bydlení je v prodeji!

Předtím než se definitivně rozloučíme s letoškem, poradíme vám ještě s přípravou přelomu roku, pomůžeme vybrat dárky na poslední chvíli a uložíme vaše hosty do praktických rozkládacích gaučů, které se budou hodit nejen na Silvestra. Pak už společně vykročíme do Nového roku, který bude opět plný inspirace!

Zuzana Veselá | 11. 12. 2017

Aby se vám doma sklonek roku slavil nad míru luxusně, pomůžeme vám s výrobou originálních dekorací, které jako by vypadly z obrazu barokních mistrů a vezmeme vás na návštěvu k mistru skláři, který i z obyčejných lahví na víno dokáže vykouzlit dílo, o jakém se vám nesnilo. 

Kontrasty romantické historie a současného designu se necháme unášet v rekonstrukci loftu v bývalém kláštěře pod pražským Strahovem. Pohádkovou zimní krajinou Kostelce na Hané nás provede vyprávění o generacích zahradníků z rodiny Marciánů.

Za soutěžní proměnou koupelny se značkami Rako a Ravak se vydáme do Benešova, kde se vyřádila naše designérka Andrea Koupová. Výsledek vás nadchne! V druhé proměně se těšte do holčičího pokoje pro dvě dospívající sestry, do kterého designérka Saša Dýcková navrhla chytrý nábytek na míru pro dokonalé soukromí. 

A protože odmítáme v zimě prochladnout, zahřejeme se rovnou 25 žhavými tipy do domácnosti, které si může dovolit opravdu každý a dokážeme vám, že i kovové odstíny dokáží interiér krásně zútulnit.

Konec roku přináší bilancování, které jsme se rozhodli pro jednou rozřešit za vás a přichystali jsme vám nabitou novoroční soutěž! Každý si totiž po celoročním shonu zaslouží odměnit. 

Tak hurá do toho!

Krásný sváteční čas přeje Marianne Bydlení.

 

Související články

Lidé a místa

<span>Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě</span>

Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě

Byt

<span>Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne</span>

Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne

Byt

<span>Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy</span>

Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy

Dům

<span>Moderní rustikální interiér se betonu nebojí</span>

Moderní rustikální interiér se betonu nebojí