Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

OSCAŘI 2018: Celebrity na červeném koberci

Nejočekávanější ceremoniál udílení filmových cen proběhl včera v Hollywoodu. Kromě toho, kdo vyhraje Oscara za nejlepší film, herce, herečku či režiséra, jsou všichni zvědaví, kdo si na červený koberec obleče jaké šaty.

Eliška Vrbová | 5. 03. 2018

Na jubilejním devadesátém předávání Oscarů překvapivě nedominovala černá barva, jako tomu bylo třeba u Zlatých glóbů a dress code se tedy vrátil zpět do starých kolejí. Ke kauze #MeToo se však během ceremoniálu mnoho filmových tvůrců samozřejmě vyjádřilo.

Tentokrát Oscary neovládl jeden film jako například vloni La La Land. Sošku Oscara za nejlepšího herce získal Gary Oldman za roli Winstona Churchilla ve filmu Nejtemnější hodina. Nejlepší herečkou se stala Frances McDormand, která ve filmu Tří billboardy kousek za Ebbingem ztvárnila postavu Mildred Haynes.

Oceněné byly i filmy Já, TonyaCocoDej mi své jménoUteč, Blade Runner 2049, Dunkerk, Nit z přízraků Tvář vody. Poslední jmenovaný získal Oscara nejen za nejlepší hudbu, výpravu a režii, ale stal se také nejlepším filmem za rok 2017.

Kdo tedy na 90. předávání Oscarů dorazil a v jakých šatech a oblecích se celebrity předvedly na červeném koberci, se dozvíte v galerii.

Komu to na červeném koberci nejvíc slušelo?