Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Podívejte se na nejkrásnější róby a nejzajímavější momenty z udílení SAG Awards

Další lednová neděle, další udílení cen. Tentokrát se v Kalifornii rozdávalay SAG Awards, sošku jménem The Actor si odnesli Michelle Williams, Jennifer Aniston, Renée Zellweger a samozřejmě Joaquin Phoenix. Jaké šaty nás zaujaly a co zajímavého se během slavnostního večera odehrálo?

Eliška Vrbová | 22. 01. 2020

V posledních dnech se o SAG Awards mluví více než o Zlatých glóbech a Oscarech dohromady. A není to ani tak kvůli tomu, kdo si sošky za herecké výkony odnesl, jako spíš kdo se během slavnostního večera potkal. Ano, řeč je samozřejmě o setkání Brada Pitta a Jennifer Aniston, kteří byli od roku 2000 pět let manželé, poté se však rozvedli a Brad začal žít s Angelinou Jolie. Protože Bradovi bohužel ani druhé manželství nevyšlo, přisuzuje se jeho setkání s Jennifer Aniston možná větší význam, než jaký skutečně mělo. Celý internet nyní diskutuje o tom, jestli se Brad a Jennifer, ikonický pár začátku milénia, nedá po patnácti letech opět dohromady.

 

Info ikona

Mezi oceněnými filmy i na SAG Awards zabodoval snímek Tenkrát v Hollywoodu Quentina Tarantina, sošku za vedlejší roli získal Brad Pitt. Další ocenění za roli Judy Garland získala Renée Zellweger, za vedlejší roli v romantickém dramatu Manželská historie získala cenu Laura Dern. Ocenění SAG neminulo ani Joaquina Phoenixe za jeho ztvárnění postavy Jokera ve stejnojmenném snímku. Pokud máme vybrat ten nejhezčí, nejsromnější a nejdojemnější děkovný proslov večera, pak je to právě ten, který pronesl Joaquin. Vzdal v něm hold všem hereckým kolegům nominovaným ve stejné kategorii, tedy Leonardu DiCapriovi, Christianu Baleovi, Taronu Egertonovi a Adamu Driverovi, a vzpomínku a poctu věnoval také jeho předchůdci v nezapomenutelné pojetí Jokera Heathu Ledgerovi. Na děkovný proslov Joaquina Phoenixe se můžete podívat ve videu níže.

Nejkrásnější róby na SAG Awards

Související články

Móda

<span>Od průměrné holky k módní ikoně: Jak se změnil styl princezny Kate za posledních 20 let?</span>

Od průměrné holky k módní ikoně: Jak se změnil styl princezny Kate za posledních 20 let?

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Móda

<span>Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům</span>

Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům

Móda

<span>Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback</span>

Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback