Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Ralph Lauren představuje kolekci ve stylu Rachel Green ze seriálu Přátelé

Seriál Přátelé slaví čtvrtstoletí! V neděli 22. září to bude přesně pětadvacet let, co se vysílal první díl tohoto legendárního seriálu. Za nejstylovější ze známé šestice bývá označovaná právě postava Rachel Green, kterou ztvárnila Jennifer Aniston, a proto značka Ralph Lauren přichází s kolekcí inspirovanou jejím stylem.

Eliška Vrbová | 19. 09. 2019

Skalní fanoušci seriálu Přátelé samozřejmě vědí, že Ralph Lauren se pro tuto tématickou kolekci nerozhodl jen tak náhodou. Postava Rachel Green totiž právě pro tuto americkou značku v seriálu pracovala. A v rámci vytvoření kolekce inspirované seriálem Přátelé a konkrétně stylem Rachel Green se značka Ralph Lauren spojila i s luxusním americkým obchodním domem Bloomingdale's, kde Rachel také pracovala. 

Asi není překvapením, že v kampani nafocené ke kolekci figuruje ikonická sedačka, na které šestice přátel ze seriálu sedávala v kavárna Central Perk. Kavárenské prostředí se v kampani samozřejmě také objevuje.

V kolekci najdeme kožené kalhoty, roláky, kalhoty s nízkým pasem, kalhotové kostýmy a leopardí vzor. Zkrátka devadesátky se v této kolekci odráží se vším všudy! V kolekci jsou kousky z řad Polo Ralph Lauren i Lauren Ralph Lauren, což znamená, že ceny začínají asi na 150 dolarech. 

 

Obchodní domy Bloomingdale's chystají pro kolekci tématický prostor ve stylu kavárny Central Perk. Během nakupování si tak zákazníci budou moci dát zdarma kávu a vypít si ji na ikonické oranžové pohovce. Pokud se tedy v nejbližší době chystáte do Spojených států, určitě se vyplatí se v Bloomingdale's zastavit. Kolekce se ovšem dá zakoupit i online a samozřejmě v obchodech Ralph Lauren.